Lysekil Women's Match

Lysekil Women’s Match har sedan starten 2004 utvecklats till världens främsta matchracingtävling för damer. Preem har sedan starten varit huvudsponsor till eventet.

 I år har du och ditt team (totalt fyra personer) chans att vinna en plats i en av tävlingsbåtarna den 8 augusti, där du tillsammans med proffsbesättningen kämpar om segern i Pro-Am. Läs mer om tävlingsformen matchracing här: http://lysekilwomensmatch.se/matchracing-seglingens-100-meters-lopp

Tävling

Svara på frågan ”Hur stor andel förnybart innehåll har Preem Evolution diesel +” och motivera varför just du ska vinna. Skicka svaret till:
lwm@preem.se senast 13/7. Bland dem som svarat rätt drar vi en vinnare som får ta med sig tre personer. Vinnaren står för eventuell resa och boende. Preem reserverar sig för att tävlingen kan bli inställd av arrangören Sailnet, till exempel vid mycket hård vind.

Program

12.00 Preem bjuder på lunch i VIP-tältet
15.00 Samling och genomgång för deltagarna. Seglarkläder och flytväst finns att låna, handskar samt sko med gummisula rekommenderas.
16.00- 16.30 Transport till båtarna på tävlingsfältet samt start.
Läs mer om evenemanget här http://lysekilwomensmatch.se/

 

Preem stödjer damseglingen Preem stödjer damseglingen

- Det är fantastiskt att se att Lysekil Women’s Match fortsätter vara den mest populära tävlingen bland seglarna säger Anna Holmdahl White, projektledare för Lysekil Women’s Match. Vi har jobbat med att lyfta damsegling i många år och arbetar också för att utveckla nya sätt att ge publiken en härlig upplevelse.