Förvaltningsledare till Preem

 Trivs du med att arbeta i gränslandet mellan verksamheten och IT?   Som Förvaltningsledare inom Marknad och Försäljning får du möjligheten att utvecklas  i en roll där du får arbeta verksamhetsnära i en snabbrörlig organisation.

Jobba för framtiden redan i dag

IT och Verksamhetsutveckling arbetar tillsammans med Preem IT-avdelning för att ge Affärsområde Marknad & Försäljning rätt IT-stöd. Vårt förvaltningsteam består av fyra medarbetare och nu söker vi en ny kollega för våra kort- och kassasystem.  Till vårt förvaltningsarbete använder vi förvaltningsmetoden PM3 och arbetar i tätt samarbete med IT-avdelningen.

Några av dina arbetsuppgifter;  
- Nära samarbete med verksamheten och IT-avdelning genom att kravställa och kommunicera verksamhetens behov, ta fram lösningsförslag och verifiera lösningar.
- Tillsammans med IT leda arbetet med kravinsamling, testning, att verifiera och godkänna interna och externa leveranser.
- Samla verksamhetens krav till årlig förvaltningsplan samt i löpande dialog säkerställa rätt prioritering och plan för IT-förvaltningen inom gällande ramar.  
- Du har ansvar att följa upp budget och utfall. Detta innebära bl a att kontera fakturor för arbete som genomförts av leverantör i de förvaltningsobjekt man ansvarar för.
- Leda och delta i förvaltningsmöten, möten med verksamhet, leverantörsmöten, mm.
- Rapportera framdrift och avvikelser inom förvaltningen till förvaltningens styrgrupp (Förvaltningsägare/Teknikägare).

 

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Tjänsten är en tillsvidare anställning med placering på Preems huvudkontor i Stockholm.

Har du den här bakgrunden?

Du trivs med, och har erfarenhet av, att agera i gränslandet mellan verksamheten och IT. Du har lätt att förstå affärs- och verksamhetskrav och översätta de till relevanta IT- lösningar.

Du har minst 2-3 års erfarenhet av förvaltningsledning, gärna PM3, budgetarbete, kravspecificering, mm. Det är meriterande med erfarenhet av projektledning.   Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet. Det är meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet inom kort- och kassasystemsförvaltning eller bank.

 

Är det här du?
- Stresstålig med förmåga att koordinera och prioritera flera projekt parallellt
- Strukturerad, ordningsam och noggrann
- Social och utåtriktad med en lösningsorienterad inställning
- God samarbetsförmåga- lätt för att anpassa sig till olika situationer och människor
- Van att ta ansvar och arbeta självständigt genom att driva både operativa och strategiska frågor

 

Ta reda på mer!
Är du intresserad av denna tjänst, sök redan idag. I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ann-Christine Holmer, 070 221 5970. Ansök genom att skicka ditt personliga brev och CV. Senast den 15 maj vill vi ha din ansökan. Intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2017-05-15

Kontaktperson:

Ann-Christine Holmer tel: 070 221 5970

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2016 var Preems omsättning 56 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här