Just nu på Preem

Rabatt när du tankar

Anslut ditt vanliga bankkort till Preem, så får du rabatt på allt du tankar hos oss. Du behöver alltså inget extra kort i plånboken.

Hyr släp - boka online

Boka ditt släp online och hämta på närmaste station. Välj mellan allt från öppna vagnar till hästtrailers – enkelt och smidigt.

ta hand om bilen

Vissa tider på året är det extra viktigt att hålla bilen ren. Tvätta den i vår skonsamma tvätt – bra för bilen och hållbart för miljön.

ACP GÖR SKILLNAD

Sedan 2006 har vi haft additivet Active Cleaning Power (ACP) i vår diesel. ACP Diesel minskar både fordonets utsläpp och drivmedelsförbrukning.

Våra kort för företagare

Som företagare tjänar du på att vara kortkund hos Preem. Här kan du se vilket kort som passar allra bäst för just ditt företag.

Produkter och tjänster för företag

Hos oss hittar du en rad produkter och tjänster som hjälper dig i ditt arbete. Bland annat drivmedel, eldningsolja, gasol och smörjmedel.

Lediga tjänster

Inom våra affärsområden ryms över 200 olika roller. Det bästa med att jobba hos oss är att vi arbetar för framtiden redan idag.

Just nu på Preem

Senaste nytt

 • Biobensin kan tillverkas av träflis

  20 apr 2016

  ​Sekab, Sveaskog och Preem inleder ett samarbete för att ta fram ett högkvalitativt drivmedel helt baserat på skogens resurser. Projektet är en viktig del i att nå regeringens mål om ett fossilfritt Sverige. Alternativ till fossila råvaror är avgörande för att nå en hållbar bioekonomi vilket är en långsiktig målsättning som delas av samtliga företag i projektet.

 • Vägens bästa kaffe

  24 mar 2016

  Preem har sedan tio år tillbaka ett erkänt gott kaffe och vi jobbar ständigt med att utveckla både smaken och utbudet. Nu presenterar vi vår senaste nyhet, smaksatt kaffe. Kunderna kan välja mellan Chai latte, Vanilj latte och Hasselnöt latte.

 • Lönsamt 2015 för Preem

  21 mar 2016

  Preems ackumulerade resultat för 2015 blev, efter finansiella poster och före skatt, 1 423 MSEK (-3 637 MSEK). Omsättningen under perioden, inklusive punktskatter, minskade till 66 006 MSEK (84 438 MSEK) och beror främst på ett kraftigt lägre oljepris jämfört med 2014.

 • Preems drivmedel minskade CO2 med nästan 685 000 ton 2015

  26 feb 2016

  Under förra året minskade Preems Evolution drivmedel, Preem Evolution Diesel och Preem Evolution Bensin, koldioxidutsläppen sammanlagt med nästan 685 000 ton. Det motsvarar en minskning motsvarande koldioxidutsläppen från nästan 219 000 bilar*.