Just nu på Preem

Rabatt när du tankar

Anslut ditt vanliga bankkort till Preem, så får du rabatt på allt du tankar hos oss. Du behöver alltså inget extra kort i plånboken.

Hyr släp - boka online

Boka ditt släp online och hämta på närmaste station. Välj mellan allt från öppna vagnar till hästtrailers – enkelt och smidigt.

ta hand om bilen

Vissa tider på året är det extra viktigt att hålla bilen ren. Tvätta den i vår skonsamma tvätt – bra för bilen och hållbart för miljön.

Preem Evolution Bensin

Preem Evolution Bensin är marknadens grönaste standardbensin med förnybart innehåll från tallolja och etanol.

Våra kort för företagare

Som företagare tjänar du på att vara kortkund hos Preem. Här kan du se vilket kort som passar allra bäst för just ditt företag.

Produkter och tjänster för företag

Hos oss hittar du en rad produkter och tjänster som hjälper dig i ditt arbete. Bland annat drivmedel, eldningsolja, gasol och smörjmedel.

Lediga tjänster

Inom våra affärsområden ryms över 200 olika roller. Det bästa med att jobba hos oss är att vi arbetar för framtiden redan idag.

Senaste nytt

 • Säljpremiär för Evolution Bensin gjord på skogsavfall

  29 jun 2015

  Nu presenterar Preem nästa genombrott inom gröna drivmedel; en bensin gjord på skogsavfall. Preem Evolution Bensin går att tanka från och med den 30 juni på ett 40-tal Preemstationer i Södra Sverige. Evolution Bensin är en vanlig 95-oktanig bensin med 5 % etanol och 5 % tallolja.

 • Pressinbjudan: Preem i Almedalen

  22 jun 2015

  Under politikerveckan i Almedalen arrangerar och medverkar Preem i flera intressanta seminarier kring bland annat förnybara drivmedel nu och i framtiden, ursprungsmärkning och vårt samarbete med att producera förnybar råvara av förbrukat matfett tillsammans med Ragn-Sells. Välkommen att delta under samtliga seminarier!

 • Nytt genombrott av Preem: bensin på skogsavfall

  15 jun 2015

  Preem presenterar nästa genombrott inom gröna drivmedel: bensin gjord på skogsavfall. Preem Evolution Bensin, med 10 % förnybart innehåll varav hälften kommer från skogsavfall. 2011 lanserade Preem en diesel gjord på tallolja, en restprodukt från skogsindustrin och blev först i världen med en standarddiesel på skogsavfall. Nu blir Sverige först i världen med en bensin delvis baserad på tallolja.

 • Preem och Ragn-Sells tar fram diesel av förbrukat matfett

  3 jun 2015

  Nu prövar Preem och Ragn-Sells möjligheterna att återanvända fett från fettavskiljare tillsammans med använd matlagningsolja och utnyttja det som förnybar råvara vid framställning av diesel. Målet är att producera 20 000 kubikmeter förnybar råvara för dieselproduktion våren 2016.