Just nu på Preem

Rabatt när du tankar

Anslut ditt vanliga bankkort till Preem, så får du rabatt på allt du tankar hos oss. Du behöver alltså inget extra kort i plånboken.

Hyr släp - boka online

Boka ditt släp online och hämta på närmaste station. Välj mellan allt från öppna vagnar till hästtrailers – enkelt och smidigt.

ta hand om bilen

Vissa tider på året är det extra viktigt att hålla bilen ren. Tvätta den i vår skonsamma tvätt – bra för bilen och hållbart för miljön.

ACP GÖR SKILLNAD

Sedan 2006 har vi haft additivet Active Cleaning Power (ACP) i vår diesel. ACP Diesel minskar både fordonets utsläpp och drivmedelsförbrukning.

Våra kort för företagare

Som företagare tjänar du på att vara kortkund hos Preem. Här kan du se vilket kort som passar allra bäst för just ditt företag.

Produkter och tjänster för företag

Hos oss hittar du en rad produkter och tjänster som hjälper dig i ditt arbete. Bland annat drivmedel, eldningsolja, gasol och smörjmedel.

Lediga tjänster

Inom våra affärsområden ryms över 200 olika roller. Det bästa med att jobba hos oss är att vi arbetar för framtiden redan idag.

Senaste nytt

 • Preem först med korv med lägre kötthalt

  1 feb 2016

  Som första bolag i servicehandeln lanserar Preem en kvalitetskorv med lägre kötthalt. Den har hälften så stor klimatpåverkan som Preems vanliga varmkorv. Den nya kabanossen har utvecklats som ett led i Preems ambition att vara den ledande drivmedelskedjan inom hållbarhet och miljöarbete.

 • Preem tecknar miljardavtal med Amec Foster Wheeler

  19 jan 2016

  ​Preem har signerat avtal för byggnation av en ny vakuumdestillationsanläggning på raffinaderiet i Lysekil. Huvudentreprenör blir Amec Foster Wheeler, som även genomfört förstudierna i projektet.

 • Tillökning i frukostfamiljen med ekologisk frukostpåse

  8 jan 2016

  Nu hälsar vi ytterligare en medlem i frukostfamiljen välkommen till Preems stationer; den ekologiska frukostpåsen som förstås är helt ekologisk. Den innehåller vårt goda kaffe, croissant och en drickyoghurt.

 • Preem skänker pengar till SOS Barnbyars arbete i flyktingkatastrofen

  22 dec 2015

  Preem skänker 250 000 till SOS Barnbyar och deras arbete för ensamma barn på flykt samt till organisationens arbete med att ge alla barn rätt till en trygg uppväxt i en familj.