Just nu på Preem

Rabatt när du tankar

Anslut ditt vanliga bankkort till Preem, så får du rabatt på allt du tankar hos oss. Du behöver alltså inget extra kort i plånboken.

Hyr släp - boka online

Boka ditt släp online och hämta på närmaste station. Välj mellan allt från öppna vagnar till hästtrailers – enkelt och smidigt.

Rätt produkt till bilen

Skriv in ditt registreringsnummer så får du reda på vilka produkter som passar till din bil.

Drivmedel utan palmolja och PFAD

Fossilfria drivmedel ska vara hållbara. Preem vill inte bidra till skövlade regnskogar genom att ersätta ett miljöproblem med ett annat.

Våra kort för företagare

Som företagare tjänar du på att vara kortkund hos Preem. Här kan du se vilket kort som passar allra bäst för just ditt företag.

ACP GÖR SKILLNAD

Sedan 2006 har vi haft additivet Active Cleaning Power (ACP) i vår diesel. ACP Diesel minskar både fordonets utsläpp och drivmedelsförbrukning.

Lediga tjänster

Inom våra affärsområden ryms över 200 olika roller. Det bästa med att jobba hos oss är att vi arbetar för framtiden redan idag.

Just nu på Preem

Senaste nytt

 • Preem öppnar ny bemannad station i Uppsala

  26 maj 2016

  Idag inviger Preem ytterligare en ny bemannad drivmedelsstation. Stationen har ett utmärkt läge vid E4, avfart 187. Stationen är en del av Preems expansiva satsning på etableringar längs strategiska trafikplatser och knutpunkter runt om i Sverige.

 • Ny pilotanläggning för förnybara drivmedel

  24 maj 2016

  Nu byggs en så kallad slurry-hydrokrackerpilotanläggning för förnybara drivmedel baserade på skogsråvara i Piteå. Den ska bidra till att transportsektorn blir fossilfri år 2030 och Preem är en av flera finansiärer i projektet.

 • Preem gör världens första klimatsmarta bilstunt

  23 maj 2016

  Hollywood-stuntmannen Samuel ”Crazy Swede” Hübinette har med en bil hoppat 38 meter långt och 6 meter högt i tallskogen utanför Strängnäs söder om Stockholm. Bilen var tankad med Preem Evolution drivmedel.

 • Håll kollen på utsläppen med Utsläppskollen

  19 maj 2016

  Nu kan du enkelt se hur du genom att tanka ett ”grönare” drivmedel minskar dina koldioxidutsläpp via Utsläppskollen, en ny digital tjänst på preem.se.