Just nu på Preem

Rabatt när du tankar

Anslut ditt vanliga bankkort till Preem, så får du rabatt på allt du tankar hos oss. Du behöver alltså inget extra kort i plånboken.

Hyr släp - boka online

Boka ditt släp online och hämta på närmaste station. Välj mellan allt från öppna vagnar till hästtrailers – enkelt och smidigt.

ta hand om bilen

Vissa tider på året är det extra viktigt att hålla bilen ren. Tvätta den i vår skonsamma tvätt – bra för bilen och hållbart för miljön.

Preem Evolution Bensin

Preem Evolution Bensin är marknadens grönaste standardbensin med förnybart innehåll från tallolja och etanol.

Våra kort för företagare

Som företagare tjänar du på att vara kortkund hos Preem. Här kan du se vilket kort som passar allra bäst för just ditt företag.

Produkter och tjänster för företag

Hos oss hittar du en rad produkter och tjänster som hjälper dig i ditt arbete. Bland annat drivmedel, eldningsolja, gasol och smörjmedel.

Lediga tjänster

Inom våra affärsområden ryms över 200 olika roller. Det bästa med att jobba hos oss är att vi arbetar för framtiden redan idag.

Senaste nytt

 • Preem är med när Kulturhuset blir Klimathuset

  1 okt 2015

  Imorgon, fredagen den 2 oktober, deltar Preem i ett panelsamtal på Kulturhuset som under helgen blir Klimathuset. Detta för att inspirera och sätta press på svenska politiker för en offensiv klimatpolitik inför de globala klimatförhandlingarna i Paris.

 • Preem utvecklar brödsortimentet med ny kanelbulle

  29 sep 2015

  Vi på Preem arbetar enligt evolutionsteorin. Det betyder att vi hela tiden strävar efter att utveckla allt vi gör till det bättre och med hållbarhet i fokus. Nu har evolutionen nått våra kanelbullar där vi utvecklat smaken, kvalitén och storleken på bullarna, men också minskar på svinnet och transporterna.

 • Preem tar ordförandeskapet i samarbetet KNEG

  24 sep 2015

  Helene Samuelsson, kommunikationschef på Preem är ny ordförande för samarbetsprojektet Klimatneutrala godstransporter på väg, KNEG. KNEG arbetar vidare mot det gemensamma målet om en halvering av klimatpåverkan från godstransporter till 2020

 • Höstens frukostpåse gör dubbelt gott

  4 sep 2015

  Vi kallar den frukostpåse, fast den fungerar naturligvis lika bra dygnets alla timmar när du behöver fylla på energinivån. Just nu skänker vi också fem kronor till SOS Barnbyar för varje såld påse. Så passa på att slå två flugor i en smäll och satsa på en påse som gör dubbelt gott i höst.