Vi har bestämt oss

 

 

 

 

 

 

 

Vi har bestämt oss

Vi erbjuder en bättre resa längs med vägarna

Du hittar oss på närmare 500 tankställen runtom i Sverige, varav cirka 100 är bemannade stationer med butiker. Här erbjuder vi bra service, god mat och bra bekvämligheter.

Oavsett om du är på väg till träningen, är yrkesförare, eller på bilsemester vill vi att du ska få den bästa upplevelsen av vårt erbjudande. Hos oss möts du av hjälpsam personal och ett välsorterat utbud för dig och din bil.

Prisvärda luncher och god fika gör resan bättre Prisvärda luncher och god fika gör resan bättre

På våra stationer jäser och bakar vi vårt eget fikabröd. Vi har även ett samarbete med Espresso House för att se till att vårt kaffe är värt att stanna för och du får en välförtjänt fikastund.

Visste du att våra korvar inte innehåller vare sig socker eller koncerveringsmedel? De är fortfarande gjorda av hundra procent svensk kött och har lika god smak som tidigare. Givetvis finns det även vegetariska alternativ. Detsamma gäller våra luncherbjudanden som måndag till fredag gör resan bättre till ett riktigt bra pris.

Toaletter värda att stanna för Toaletter värda att stanna för

Fräscha toaletter är det absolut viktigaste för svenskarna när de väljer stopp längs vägen. Det visar en ny Sifo-undersökning från 2022. Sex av tio svenskar anger till och med att de aktivt väljer bort vägkrogen, snabbmatskedjan eller drivmedelsstationen om toaletten inte är ren och fräsch.

Vi har lanserat ett nytt toalettkoncept på våra bemannade stationer som har en dämpad färgskala präglad av skandinavisk design. Den nödige kunden möts av musik för att skapa en stillsam oas på en välbesökt station.

Gratis mensskydd

Tillsammans med företaget RedLocker monteras automater med fria mensskydd på alla våra kundtoaletter, från Trelleborg i söder till Umeå i norr. Läs mer om samarbetet här

Vi har det mesta för din bil Vi har det mesta för din bil

Det finns många fördelar med att tvätta och vaxa bilen regelbundet. Men gör det inte på gatan eller hemma på gården. Åk till någon av våra biltvättar där det finns en oljeavskiljare som ser till att smutsvattnet inte hamnar i naturen.

När du ändå är hos oss hjälper vi dig med att hitta rätt produkter för just din bil. Vår kunniga personal svarar gärna på frågor och vi har även en digital platta i butik där du kan knappa in registreringsnummer och se vilka produkter som passar din bil.

 

Har du en elbil? Under 2023 rullar vi ut nya supersnabbladdare på flera av våra stationer. Läs mer om vår elsatsning här.

Möt Sanna, Stationschef på Preem

"Allt vi gör, nu och i framtiden, handlar om att få bilen och alla som sitter i den, att må bra. Utan att kompromissa med hållbarheten."