Våra certifierade återförsäljare

Scrolla runt bland våra certifierade återfärsäljare och gå vidare till deras webbplats för mer information.

Snabbfakta

Scrolla på loggorna för att läsa lite om vardera återförsäljare

PS Olje AB

Som den lokala olje- och drivmedelsleverantör kombinerar PS Olje det lilla bolagets flexibilitet, höga servicegrad och personlighet, med det stora bolagets muskler och produktkvalitet. Med en lokal kännedom  inom bulkleveranser, tankstationer, smörjmedel & kem, innebär att vi kan erbjuda kunderna en proffessionell helhetslösning.

Alltank AB

Alltank är en del av Sundfrakt och vår verksamhet innefattar försäljning av diesel, bensin, eldningsolja, smörjmedel och andra kemtekniska produkter. Totalt driver Alltank ett 40-tal anläggningar placerade i Västernorrland och Jämtland. Vi har en strävan att bredda vårt utbud och vi erbjuder AdBlue och olika förnybara bränslen. Vi har även ett eget kontokortssystem.

Blikstorps Oljeprodukter AB

Blikstorps Oljeprodukter i Hjo är ett etablerat oljebolag som säljer och transporterar eldningsolja, dieselolja, bensin, smörjolja och kemtekniska produkter. Vi har sex diesel anläggningar och transporterar bränsle med våra egna bilar.

Consentus Oil AB

Vi utgår från Stockholm, har varit verksamma sedan 1993 och kan olja. Hos oss får du alltid produkter av högsta kvalitet till bra priser. I detta ingår även ett personligt bemötande och snabb service av erfarna chaufförer.

Vi levererar d
iesel till din arbetsplats. Inom 0-2 dagar. Eldningsolja till din fastighet. Gas Oil till fartyg. Och smörjmedel av världsklass.

Fundins Olja AB

Fundins Olja levererar till hela Östergötland och delar av Småland. I vårt välsorterade sortiment av smörjmedel, kem, bilvård och transportabla tankar, hittar du högkvalitativa produkter från Texaco, Lahega, Germ m.fl. Vi är ett familjeägt företag och vårt fokus är att ge våra kunder en trygg, personlig och professionell service.

Gävleborgs Petroleum i Hälsingland AB

Gävleborgs Petroleum i Hälsingland AB erbjuder produkter av högsta kvalitet. Våra kunder finns i Hälsingland, delar av Dalarna, Gästrikland och Härjedalen. Vi har försäljning och transport av eldningsolja, diesel, smörjmedel, gasol, AdBlue och kemprodukter. Leveranssäkerhet och punktlighet är ett stort fokus, och skräddarsydda beställningar levereras alltid snabbt och säkert.

Hotings Oljedepå AB

Hotings Oljedepå är återförsäljare av diesel, smörjmedel, eldningsolja, kemprodukter, smörjutrustning och transporttankar. Vi levererar till industrier, åkerier, skogsentreprenörer och villaägare. Våra kunder finns från mellersta Norrland till de nordligaste delarna av landet. Vi har fem automatstationer där kunder kan använda sina egna kort. Hos oss kan du köpa smörjmedel direkt från lager och även hämta smörjmedel måndag-fredag.

 

JOKAB, John Karlsson Åkeri AB

Jokab är stationerade i Östhammar och utför arbeten i hela Uppsala län. Till vårt förfogande har vi ett tiotal lastbilar, lika många entreprenadmaskiner och en tankbil. Förutom att tanka diesel hos oss så utgför vi markarbeten, enskilda avlopp, transporter av grus, jord och sand, samt containrar, verkstadsarbeten mm.

NB Oljor AB

NB OLJOR är ett lokalt oljebolag med ett brett produktutbud av diesel, eldningsoljor, smörjmedel, kem, gas och gasol. Som kund kan välja mellan att själv hämta produkterna på vårt hämtlager i Västerås och Sala, eller få dem levererade. Hög kvalitet, trygg service och ett personligt bemötande är ledorden för vår verksamhet.

Ostkusten Energi AB

Ostkusten Energi säljer diesel, bensin, eldningsolja, smörjmedel och erbjuder dessutom hämtning av spillolja och tankrengöring. Vi erbjuder direktleverans med egna bilar och deras ambition är att ha marknadens bästa service.

Skaraborgs Oljedepå AB

Skaraborgs Oljedepå är ett familjeföretag och bedriver försäljning och distribution av diesel, eldningsolja och smörjolja. I Stora Levene finns även en tankstation strax intill väg 187 på infarten till Levene samhälle.

Stockholms Diesel & Oljehandel AB

Är ett oljebolag som erbjuder dig ett komplett utbud av diesel, eldningsolja, bensin, smörjmedel och kemprodukter med en miljöanpassad standard. Vi finns och verkar lokalt i Stockholm med omnejd. Vi strävar alltid efter att erbjuda sina kunder produkter av högsta kvalitet, med trygga och säkra leveranser.

Sydpetroleum AB

Från våra kontor i Ystad/Österlen och Helsingborgs området erbjuder vi kunder; diesel, eldningsolja, bensin, smörjmedel. Våra kunder är åkerier, lantbruk, entreprenadfirmor, industrier, verkstäder samt villaägare i södra Sverige. Våra bulktransporter sköts av Eliassons Åkeri från Kristianstad och Arvidssons Oljetransporter från Åstorp. Med vårt kort kan du enkelt tanka Diesel MK1 utan raps dygnet runt. Vår station finns på Tegelbruksvägen 4 i Tomelilla.

Trollhättans Oljor AB

Vi är ett mindre familjeägt företag som sedan januari 2017 äger Trollhättans Oljor. Vi finns i Helsingborg/Öresund och Ystad/Österlen i söder. Dagligen servar vi kunder i södra Sverige med produkter som diesel, eldningsolja, bensin, smörjmedel, adblue samt kemprodukter.  

 

 

Västkustens Drivmedel & Energi AB

Västkustens Drivmedel & Energi är ett företag med lång erfarenhet och hjälper dig med allt som har med uppvärmning, smörjmedel och diesel att göra.

GJ Maskin AB

GJ Maskin AB är ett privatägt fullserviceföretag som säljer mångsidiga och funktionella produkter inom lantbruk, skog, entreprenad och truckar. Vi har lång erfarenhet i branschen och specialiserar sig både på att serva och reparera produkter som de säljer, samt tar hand om kundens övriga maskiner.

 

  • 20% på arbete & oljor
  • 10% på reservdelar vid service och reparation

Skelleftebränslen

Skelleftebränslen har fler än 100 tankstationer, från Kiruna i norr till Ångermanälven i söder och vi erbjuder tankkort som ger dig tillgång till vårt stora anläggningsnät.  Verksamheten sträcker sig från bränslen och energi, via hotell, till kommersiella fastigheter och bostäder.

 

Skoogs Bränsle

Skoogs Bränsle är ett familjeägt energiföretag som arbetar med distribution och försäljning av diesel, bensin och eldningsolja i Norr- och Västerbotten. Förutom egna tankstationer, har vi försäljningskontor och butiker placerade över hela Norrbotten. Vårt stationsnät består idag av över 100 tankstationer, från Ångermanälven i söder till Kiruna i norr.

 

BECHEM

BECHEM har lång erfarenhet av att leverera kvalitetsprodukter till en rad olika branscher. Vi innehar både ISO 9001 och 14001 certifiering samt godkända produkter och expertis till Metall och Stålindustrin, Automotive, Livsmedel och Järnväg. Inom Bechem koncernen använder vi oss av uttrycket That´s Special, vilket innebär att vi arbetar efter fem viktiga principer. Detta ger en perfekt bas för att skapa speciallösningar och goda relationer med
kunder över hela världen.

 

Gotlands Åkericentral

Gotlands Åkericentral AB erbjuder transportuppdrag och maskintjänster för omkring 40 anslutna åkerier över hela Gotland. Våra lastbilar transporterar bland annat schaktmassor, grusmaterial och övrigt byggmaterial och vi sköter även snöröjning, grusning och kantskärning av vägar över majoriteten av ön.

 

GD Oljor

GD Oljor strävar alltid efter att erbjuda våra kunder produkter av bästa kvalitet. Med ett välsorterat hämtlager i Falun hittar du alltifrån smörjmedel, AdBlue, kemtekniska produkter och en hel del smörjutrustning. Vi kan även via samarbetspartnerrs utföra cisternkontroll och tankrengöring.

Lundblads

Lundblads  är ett familjeägt företag som alltid fokuserar på att göra sitt allra bästa vid varje leveranstillfälle. Vi specialiserar oss på motoroljor, hydraulslangar och kopplingar samt försäljning och leverans av diesel i olika varianter.