Hallå där...

... Susanne Gustafsson, som precis har tillträtt tjänsten som försäljningschef för Återförsäljare och Mellanled. 

Du kommer senast från jobbet som försäljningschef på Tech Data, en distributör av it-produkter, tjänster och lösningar. Vad var det som lockade med tjänsten hos Preem?

– Möjligheten att få hänga med på Preems förändringsresa! Preem är ett värderingsstyrt bolag, som tar ansvar för miljön och utvecklingen för ett hållbart samhälle. Det är en perfekt kombination av ett stort, stabilt och tryggt bolag som också har nyfikenheten och förändringsviljan. Här finns utvecklingsmöjligheter för alla medarbetare, och en balans mellan arbete och privatliv.

Vad ser du mest fram emot med ditt nya jobb?

– Jag ser fram emot möjligheten att leda, utveckla och driva ett affärsområde genom kreativa och innovativa idéer, strategisk utveckling och prestigelöst ledarskap. Jag trivs i en affärsmiljö under förändring där jag leder team mot uppsatta mål, genom att utveckla affärer, arbeta mot strategiska mål och skapa nya förutsättningar för tillväxt. Jag älskar relationsdriven försäljning – och att leverera resultat.

Vilken är din drivkraft?

– Jag drivs av att skapa tillväxt, förändring och ett motiverat team. För mig handlar livet om resultat, såväl privat som i arbetet. Jag får energi och drivs av att se medarbetare utvecklas. Jag är en senior ledare, med 28 års erfarenhet inom it, försäljning och marknadsföring. Jag skulle beskriva mig själv som en framåtsträvare som älskar att anta utmaningar, både för mig själv och teamet.

Hur ser du på din roll som chef?

– Jag vill inspirera, motivera, coacha och få andra att växa. Jag vill också skapa förutsättningar som motiverar till tillväxt och ett bra kundbemötande. Min styrka ligger i att leda andra med tydligt verksamhetsfokus. Jag är målinriktad och fokuserar på att möta organisationsmål. Jag driver gärna förändrings- och säljprocesser och har god förståelse för hela försäljningsprocessen – från tillverkare till slutkund.

Övriga personalförändringar Övriga personalförändringar

Liza Carlefred Lindoff, säljstöd Återförsäljare, är tillbaka från föräldraledighet. Vi välkomnar Liza tillbaka och tackar Marie-Louise Hedlund som vikarierat för Liza.

Johan Kristiansson, KAM, slutade sin anställning i början av augusti för att på heltid ägna sig åt egen verksamhet, vi önskar Johan lycka till och hoppas att han får framgång i sitt företagande.