Smartwater

Osynlig stöldskyddsmärkning för maskin och verktyg! SmartWater har en dokumenterat brottsförebyggande effekt. Smartwater garanterar en hållfasthet under minst 5 år i utomhusmiljö.

SmartWater erbjuder medlemmar i Såifa Rewards förmånliga priser på kriminalteknisk stöldmärkning, av Polisen kallat MärkDNA. SmartWater är den innovativa ”osynliga” stöldmärkningen som kopplar objekt till dess ägare och de kriminella till brott – vilket effektivt avskräcker mot stöld.

SmartWater i Sverige skyddar idag entreprenörer, kommuner, elstationer, järnväg m fl. Entreprenadmaskiner, tillbehör såsom skopor och rototilter, kablar och datorer kan stöldmärkas, vi brukar säga att det bara är fantasin som sätter gränser för vad som kan märkas. Vi garanterar 5 års hållfasthet i utomhusmiljö på våra unika SmartWater-koder.

SmartWater är enkelt att applicera och kan användas på alla typer av material. Vätskan är nästintill omöjlig att upptäcka med blotta ögat, men fluorescerar i gul/grönt när den belyses med UV-ljus. Polisen har utrustning och rutiner i hela landet för att detektera och spåra SmartWater.

SmartWaters brottförebyggande effekt med hjälpa av skyltar och dekaler är den största anledningen till att många företag inom bygg & entreprenad stöldskyddsmärker sin utrustning med SmartWater MärkDNA. Om en stöld ändå sker ger SmartWaters patenterade gulgröna färg tillräckligt med underlag för Polisen att vidta tvångsåtgärder som att beslagta gods och gripa misstänkta.

 

Kontakta SmartWater

Telefon: 0155-46 06 20
E-post: sales@smartwatersverige.se
Hemsida: http://smartwatersverige.se