Företagskort

Du tjänar på att vara kortkund hos Preem. Om du vill kan du skräddarsy våra företagskort så att det passar just ditt bolags behov. Har du fler än ett kort kan du välja att kortet enbart ska gälla diesel eller bensin, kompletteras med biltillbehör eller service. Företagskortet fungerar i de flesta parkeringsautomater. Genom att välja olika inköpsbegränsningar kan du också sätta samman flera typer av kort som passar olika bilar och förare. Välj det kort som passar ditt företag bäst.

 

 

Företagskortet

Anpassas för den enskilde förarens behov eller ha samma villkor för samtliga kort som beställs. Välj om ditt Företagskort ska gälla för inköp av drivmedel och övriga varor våra butiker eller enbart drivmedel.

Pris & villkor
Fakturamodell

Ansök

Fordon & Förarkort

För dig som har ett företag med bilar som körs av olika förare. Varje bil får ett Fordonskort och varje chaufför ett Förarkort - För att tanka eller köpa biltillbehör krävs att båda korten används. Ett bra sätt att hålla koll på bränsleförbrukningen.

Pris & villkor
Fakturamodell

Ansök

Förmåner - Preems företagsprogram

Välkommen till Preem Företag Plus,
ett företagsprogram för dig
med Preem Företagskort.
Som medlem får du förutom rabatter på drivmedel, smörjmedel, bilvårdsprodukter specialerbjudanden på försäkringar, vägassistans, larm, däck m.m.

Ansök

Kontakta oss Kontakta oss

Hitta din säljare:
Företagskort för lätt yrkestrafik
Såifakort för tung trafik

Kontakta kundservice
Frågor om Företagskort och Såifakort:
020-450 450, vardagar 9-16