Företag Plus

Förmåner längs vägen – både i jobbet och privat.

Logga in

För att ta del av erbjudanden från våra samarbetspartners samt hitta aktuell information loggar du enkelt in på Mina Sidor med ditt BankID/Mobilt BankID.

Bli medlem

Du som är firmatecknare kan teckna medlemskap i Företag Plus och få våra högsta drivmedelsrabatter och erbjudanden från samarbetspartners. Programmet är indelat i fyra förmånsnivåer; Bas, Fördel, Plus och Preemium.

Skaffa kort

För att bli medlem i Företag Plus behöver du ha ett giltigt Preem Företagskort. Det är helt kostnadsfritt och tar bara några sekunder att ansöka med ditt BankID/Mobilt BankID.

Logga in

För att ta del av erbjudanden från våra samarbetspartners samt hitta aktuell information loggar du enkelt in på Mina Sidor med ditt BankID/Mobilt BankID.

Bli medlem

Du som är firmatecknare kan teckna medlemskap i Företag Plus och få våra högsta drivmedelsrabatter och erbjudanden från samarbetspartners. Programmet är indelat i fyra förmånsnivåer; Bas, Fördel, Plus och Preemium.

Skaffa kort

För att bli medlem i Företag Plus behöver du ha ett giltigt Preem Företagskort. Det är helt kostnadsfritt och tar bara några sekunder att ansöka med ditt BankID/Mobilt BankID.

Fullt med nyttiga förmåner.

Företag Plus är indelat i fyra olika förmånsnivåer, varje nivå har en årsavgift som baseras på den förmånsnivå du väljer. Ju högre nivå du väljer desto högre blir din rabatt.

Bas

Du får bland annat 95 öre/liter i rabatt på diesel, 50 öre/liter i rabatt bensin och E85 och 10 % i rabatt på biltvätt och bilvårdsprodukter.

Fördel

Du får bland annat 1 kr/liter i rabatt på diesel, 55 öre/liter i rabatt på bensin och E85 och 10 % i rabatt på biltvätt och bilvårdsprodukter.

Plus

Du får bland annat 1,05 kr/liter i rabatt på diesel, 60 öre/liter i rabatt på bensin och E85 och 15 % i rabatt på biltvätt och bilvårdsprodukter.

Preemium

Du får bland annat 1,10 kr/liter i rabatt på diesel, 65 öre/liter i rabatt på bensin och E85 och 20 % i rabatt biltvätt och bilvårdsprodukter.

Partners och förmåner

Bonnier Magazines & Brands

För alla bilälskare där ute har Bonnier Magazines & Brands tre starka varumärken för dig! Teknikens Värld, Klassiska Bilar och Moderna Klassiker.

 • 30 % rabatt på helårsprenumeration

DoRunner

Få fler jobbförfrågningar. Dorunner har samlat Sveriges bästa byggföretag, flyttfirmor, hantverkare och mycket mer. För dig som är företagare är Dorunner det perfekta sättet att hitta nya kunder och uppdragsgivare.

 • Rabatt på prenumerationstjänst

Däckia

Däckia är en av Sveriges största däckservicekedjor och vänder sig både till företag och privatpersoner. Däckia erbjuder både dig och din personal däckservice, hjulinställningar och däckförvaring för dina sommar- och vinterdäck.

 • 20-35 % rabatt på däckservice

Försäkring Direkt

Som Sveriges enda fristående gruppförsäkringsförmedlare har försäkringsutvecklare under varumärket Försäkring Direkt tagit fram mycket bra och prisvärda försäkringar till dig som är medlem.

 • 12-månaders betalskydd (exklusivt för Preem Företag Plus-medlemmar) - varje år
 • 3 mån Intäktsförsäkring (År 1)
 • 3 mån Sjukvårdsförsäkring (År 1)

LMR Racing

LMR Racing är ett racingteam som erbjuder garanterad fartgaranti för dig och ditt företag. Boka årets företagsevent och åk med Sveriges snabbaste och tuffaste Mini.

 • 10-20 % rabatt på åktur på bana i garanterat hög fart

Osram

Osram erbjuder lampor och belysningslösningar. Med rätt belysningssystem får du högre säkerhet och komfort.

 • Rabatt på utvalda lampor

Pirelli

Pirelli har mer än 100 år erfarenhet av däckteknik och erbjuder dig de modernaste däcken på marknaden.

 • 5-40 % rabatt på däck till personbil och lätt lastbil beroende på förmånsnivå

Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag med egna raffinaderier. Du erbjuds generösa rabatter, fördelaktiga erbjudanden, flexibla fakturalösningar och webbaserad administration.

 • Upp till 1,10 kr/liter i rabatt på drivmedel
 • 10-20 % rabatt på biltvätt och bilvårdsprodukter
 • Förmånligt erbjudande på Preem Mastercard

ProMotech

ProMotech har sedan 2003 arbetat med elektronisk motoroptimering och de erbjuder optimering till bensin- och dieseldrivna fordon och maskiner. Genom att genomföra en motoroptimering kan du göra stor bränslebesparing.

 • Upp till 15 % rabatt på motoroptimering
 • Upp till 10 % rabatt på effektmodul
 • Upp till 15 % rabatt på programmering och uppdatering av mjukvara

SaveEnergy

SaveEnergy är den kompletta aktören inom energisparande produkter och inomhusklimat för både företag privata hem i Sverige.

Erbjuder värmepumpar, solceller och ventilationslösningar i alla typer av fastigheter som spar både på energi och pengar.

 • 20% rabatt på luftvärmepumpar
 • Fri frakt och installation av certifierad installatör ingår i priset

Securitas

Securitas är en global kunskapsledare inom säkerhet. Få skräddarsydda och effektiva säkerhetslösningar som passar dig oavsett om du är ute på vägen, i verksamhetslokalerna eller i hemmet.

 • Fordonspositioneringssystem
 • Larmpaket
 • Säkerhetsgenomgång

Vican

Vican har arbetat med kontorsmöbler sedan 1989. De vill återanvända kontorsmöbler i så stor utsträckning som möjligt. Miljövinsten av årerbruk är något som både vi och framtida generationer tjänar på. Ambitionen är att leverera en unik mix av nya och begagnade möbler till bra priser.

Med sin långa erfarenhet tar Vican fram hållbara, ekonomiska, trivsamma och funktionella lösningar utifrån vad du som kund har behov av.

 • Höj- och sänkbart skrivbord upp till 20% rabatt
 • Kontorstolen Flow med ergonomiska egenskaper upp till 20% rabatt
 • Ergonomisk sittmöbel Office Ballz upp till 25% rabatt

Green Hotel

I hjärtat av Dalarna, i kulturens centrum, ligger den omtalade byn Tällberg – en av Sveriges vackraste platser. Byn besöks av gäster från hela världen, just för att den är så unik.

Av de åtta hotellen i byn är Green Hotel med sina 100 rum det största. Den knuttimrade hotellbyggnaden ligger på en sluttning med makalös utsikt över Siljan.

Vi som arbetar här brinner för service och möten med människor. Vi klär oss i folkdräkt, en självklar ingrediens i dalamiljön. Köksmästaren väljer noga sina råvaror från lokala producenter och leverantörer.

 • Konferenspaket med 25% rabatt
 • 20% rabatt på boende under Vasaloppsveckan

Wellkept

Wellkept erbjuder bilvård av högsta kvalitet. Vi utför olika typer av lackskyddsbehandlingar både in- och utvändigt.

Du som kund kan vara trygg i att vi under våra drygt 15 år i branschen även tagit hand om miljön på bästa sätt (Solna har Sveriges hårdaste miljökrav).

Vi är även anslutna till Transportarbetarförbundet. Det innebär att vår personal har avtalsenliga löner och andra viktiga arbetsvillkor.  

 • Upp till 25% rabatt på PPS Komplett Lackskyddsbehandling
 • Upp till 25% rabatt på PPS Utvändigt Lackskyddsbehandling
 • Upp till 25% rabatt på ProCeramic Komplett Lackskyddsbehandling

Granitor Electro

Granitor Electro är ett av Sveriges största lokala elföretag. Med runt 70 lokala kontor över hela Sverige arbetar vi alltid nära dig för att säkerställa resultat och förtroende. Med vår höga kompetens får du alltid en installation du kan lita på.

Vi installerar intelligenta laddboxar för både hemmet och företag. Nu erbjuder vi högkvalitativa laddboxar från Charge Amps med förlängd garanti och till ett lägre installationspris för privatkunder, samt kostnadsfritt platsbesök och enklare projektering till företag och bostadsrättsföreningar.

 • 15 % rabatt på installation
 • 5 års produktgaranti (ord. 3 år)

Charge Amps

Charge Amps skapades för att göra skillnad – i människors liv och för världen vi lever i. Och så länge vi har möjligheten att bidra till ett bättre samhälle, kommer vi fortsätta att ta fram intelligenta och hållbara lösningar. Allt för att göra det elektrifierade livet bättre än någonsin.

Alla våra produkter är gjorda av återvunnet material och vi arbetar ständigt med att förbättra vår produktionskedja.

 • 15 % rabatt på installation
 • 5 års produktgaranti. (ord. 3 års garanti)

Holistal

Holistal är en del av Karolinska Institutet Innovation AB, och hjälper företag och organisationer att skapa bättre hälsa genom evidensbaserade mikrovanor. Den ena delen består av en app och en funktion som samlar in all statistik och den andra delen består av coaching. Områdena vi hjälper till med är kost, träning, sömn, medveten närvaro/stress och motivation.

 • Användning av app samt 4 föreläsningar per år kostar 560 kr/person. (ordinarie pris 5.000 kr)

Readly

Vill du läsa om dina intressen, hitta inspiration eller följa nyheterna? Då är Readly något för dig. Med över 7500 titlar, inom 35 olika områden.

 • Alla dina favoritmagasin på ett och samma ställe
 • 2 månaders fri läsning som medlem

Målet med Företag Plus är att du ska kunna få minst lika bra förmåner och rabatter som normalt bara storföretag kan ta del av. Går du med i Företag Plus får du förutom extra bra drivmedelsrabatter även förmånliga försäkringar, rabatt på däck, larm, strålkastare, motor- och bränsleoptimering med mera. Vi vill helt enkelt kunna erbjuda dig våra bästa rabatter och förmåner.

Räkna på besparing

Fyll i antal fordon, bränsleslag och ange ungefärlig årsförbrukning i liter per fordon för att räkna fram ett estimat på vilken besparing ett medlemskap kan ge

1 = diesel, 0 = bensin
Årsförbrukning per fordon i liter/år
695 kr/år exkl. moms Max 3 fordon Drivmedelsrabatt: Diesel 0.95 kr/l Bensin/E85 0.50 kr/l
995 kr/år exkl. moms Max 3 fordon Drivmedelsrabatt: Diesel 1.00 kr/l Bensin/E85 0.55 kr/l
1 495 kr/år exkl.moms Max 5 fordon Drivmedelsrabatt: Diesel 1.05 kr/l Bensin/E85 0.60 kr/l
1 995 kr/år exkl. moms Max 5 fordon Drivmedelsrabatt: Diesel 1.10 kr/l Bensin/E85 0.65 kr/l
Biltvätt och bilkem:
10%
Däckservice:
20%
Motoroptimering:
10%
Preemium Bilextra:
Nej
Intäktsförsäkring:
Nej
Sjukvårdsförsäkring:
Nej
Ca besparing kr Bli medlem

Frågor och svar

Bläddra bland våra vanligaste frågor. Undrar du över något annat? Kontakta Kundservice på 020-450 450.

Vem kan bli medlem?

För att bli medlem behöver du vara firmatecknare, ha ett giltigt Preem Företagskort och max 5 fordon under 3,5 ton.

Vilka förmånsnivåer kan jag välja mellan?

Medlemskapet kan tecknas i fyra olika nivåer; Bas, Fördel, Plus och Preemium. Har du max 3 fordon kan du välja samtliga förmånsnivåer. De två högsta nivåerna tecknas av alla med upp till 5 lätta fordon.

Hur betalar jag medlemsavgiften?

Ditt medlemskap i Företag Plus har en bindningstid på 12-månader. Medlemsavgiften faktureras rullande var 12:e månad på Företagskortet.

Kan jag byta till en annan förmånsnivå?

Du kan alltid byta förmånsnivå. Vill du uppgradera till en högre förmånsnivå debiteras mellanskillnaden för den nya årsavgiften på Företagskortet. Väljer du att byta till en lägre nivå, får du inte tillbaka pengar, däremot bibehåller du din nuvarande nivå hela medlemsåret.

Vilka försäkringar ingår?

Försäkringen Betalskydd ingår i samtliga förmånsnivåer och täcker bilrelaterade kostnader om föraren blir arbetsoförmögen i mer än 30 dagar. Försäkringen gäller max 3 personer men det går att köpa till övrig personal. Sjukvårdsförsäkringen ingår fritt i 3 mån för nivåerna Fördel, Plus och Preemium. Försäkringen Preemium Bilextra ingår fritt i 3 månader för nivåerna Plus och Preemium och Intäktsförsäkringen ingår fritt i 3 månader för nivå Preemium.

Hur tar jag del av mina förmåner?

Du tar del av dina förmåner genom att logga in på Företag Plus under Mina Sidor på preem.se