Såifa Rewards

Förmånsprogrammet för dig som kör tungt.

Logga in

För att ta del av erbjudanden från våra samarbetspartners samt hitta aktuell information loggar du enkelt in på Mina Sidor med ditt BankID/Mobilt BankID.

Bli medlem

Du som är firmatecknare kan teckna medlemskap i Såifa Rewards helt kostnadsfritt och få våra bästa erbjudanden. Programmet är indelat i fyra nivåer; Bas, Fördel, Plus och Preemium.

Skaffa kort

För att bli medlem i Såifa Rewards behöver du ha ett giltigt Preem Såifakort. Det är helt kostnadsfritt och tar bara några sekunder att ansöka med ditt BankID/Mobilt BankID.

Logga in

För att ta del av erbjudanden från våra samarbetspartners samt hitta aktuell information loggar du enkelt in på Mina Sidor med ditt BankID/Mobilt BankID.

Bli medlem

Du som är firmatecknare kan teckna medlemskap i Såifa Rewards helt kostnadsfritt och få våra bästa erbjudanden. Programmet är indelat i fyra nivåer; Bas, Fördel, Plus och Preemium.

Skaffa kort

För att bli medlem i Såifa Rewards behöver du ha ett giltigt Preem Såifakort. Det är helt kostnadsfritt och tar bara några sekunder att ansöka med ditt BankID/Mobilt BankID.


Eftersom du är viktig för oss har vi tagit fram Såifa Rewards, ett helt gratis företagsprogram där vi, tillsammans med våra partners, erbjuder dig som har ett giltigt Preem Såifakort erbjudanden och rabatter, som du, ditt företag och dina anställda kan ha nytta av. Du får till exempel förmånliga försäkringar, rabatt på däck, säkerhetslösningar, stöldskyddsmärkning med märk-DNA, bärgningshjälp, bränsleoptimering, finansiering med mera. Ta del av dina förmåner redan idag – gå med i Såifa Rewards.

Fullt med nyttiga förmåner.


Såifa Rewards är indelat i fyra olika förmånsnivåer som baseras på hur mycket och ofta du tankar.
Samt hur länge du varit kund hos Preem.

Partners & Förmåner

Assa Abloy

Är den globala ledaren inom dörröppningslösningar. Få in-/utleveranser dygnet runt, tryggt och säkert utan att någon är på plats. Ger dig en unik nyckelfri totallösning från dörr-till-dörr.

 • Anpassade erbjudanden för ditt företag

Bonnier Magazines & Brands

För alla bilälskare där ute har Bonnier Magazines & Brands tre starka varumärken för dig! Teknikens Värld, Klassiska Bilar och Moderna Klassiker.

 • 30 % rabatt på helårsprenumeration

Däckia

Däckia är en av Sveriges största däckservicekedjor och vänder sig både till företag och privatpersoner. Däckia erbjuder både dig och din personal däckservice, hjulinställningar och däckförvaring för dina sommar- och vinterdäck.

 • 20-35 % rabatt på däckservice

Pirelli

Pirelli har mer än 100 år erfarenhet av däckteknik och erbjuder dig de modernaste däcken på marknaden. 01-serien är en mycket stark och modern produkt för lastbilsdäck i Norden.

 • 20-35 % rabatt på styr-, rull och drivdäck
 • 100-200 kr extra rabatt om du köper 2, 4 eller 8 däck

Pirelli

Pirelli har mer än 100 år erfarenhet av däckteknik och erbjuder dig de modernaste däcken på marknaden. 01-serien är en mycket stark och modern produkt för lastbilsdäck i Norden.

 • 20-35 % rabatt på styr-, rull och drivdäck
 • 100-200 kr extra rabatt om du köper 2, 4 eller 8 däck

Falck

Är nordens största räddningsorganisation och erbjuder tjänster inom vägassistans, hjärtstartare, jourtelefon, första-hjälpen utrustning, försäkring och mycket mer.

 • 10-20 % rabatt på Falck Tungbärgningshjälp

Försäkring Direkt

Som Sveriges enda fristående gruppförsäkringsförmedlare har försäkringsutvecklare under varumärket Försäkring Direkt tagit fram bra och prisvärda försäkringar.

 • Åkeriförsäkring
 • Sjukvårdsförsäkring
 • Intäktsförsäkring

Osram

Osram erbjuder lampor och belysningslösningar. Med rätt belysningssystem får du högre säkerhet och komfort.

 • 25-40 % rabatt på utvalda lampor

Promotech

ProMotech har sedan 2003 arbetat med elektronisk motoroptimering och de erbjuder optimering till bensin- och dieseldrivna fordon och maskiner. Genom att genomföra en motoroptimering kan du göra stor bränslebesparing.

 • 15 % rabatt på motoroptimering
 • 10 % rabatt på effektmodul
 • 15 % rabatt på programmering och uppdatering av mjukvara

SaveEnergy

SaveEnergy är den kompletta aktören inom energisparande produkter och inomhusklimat för både företag privata hem i Sverige.

Erbjuder värmepumpar, solceller och ventilationslösningar i alla typer av fastigheter som spar både på energi och pengar.

 • 20% rabatt på luftvärmepumpar
 • Fri frakt och installation av certifierad installatör ingår i priset

Securitas

Securitas är en global kunskapsledare inom säkerhet. Få skräddarsydda och effektiva säkerhetslösningar som passar dig oavsett om du är ute på vägen, i verksamhetslokalerna eller i hemmet.

 • Fordonspositioneringssystem
 • Larmpaket
 • Säkerhetsgenomgång

Stacker Stop

Stacker Stop Euro arbetar med utveckling och försäljning av tillbehör till transportsektorn, för arbetsmiljö, trafiksäkerhet och hållbarhet. Du erbjuds en mängd produkter som underlättar arbetet ute på vägen.

 • 5-20 % rabatt på produkter

ÅFA

ÅFA Redovisning har i mer än 60 år skött mindre och medelstora företags bokföring och löner. Som kund hos ÅFA erbjuds du en egen kontaktperson som du tillsammans kan diskutera de bästa lösningarna med, utifrån ditt företags behov.

 • 1h kostnadsfri rådgivning

DNB Finans

DNB Finans är banken för dig som är företagare. Finansiering via DNB Finans gör att ditt företag kan ha en modern och välfungerande fordons- eller maskinpark, samtidigt som verksamheten bibehåller sin likviditet.

 • Kostnadsfri uppläggningsavgift
 • Anpassat för din verksamhet

Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag med egna raffinaderier. Du erbjuds  fördelaktiga erbjudanden, flexibla fakturalösningar och webbaserad administration.

 • Retroaktiv prisjustering
 • Förmånligt erbjudande på Preem Mastercard

LMR Racing

LMR Racing är ett racingteam som erbjuder garanterad fartgaranti för dig och ditt företag. Boka årets företagsevent och åk med Sveriges snabbaste och tuffaste Mini.

 • 10-20 % rabatt på åktur på bana i garanterat hög fart.

Texaco

Texaco har gedigen erfarenhet utveckling av smörjmedel för alla fordonstyper, användare och branscher. Produkterna tillverkas på Scanlobe i Göteborg.

 • Rabatt på smörjmedel för alla fordon

Cost Stop

Cost Stop är ett bränsleuppföljningsprogram som hjälper dig att hålla koll på kostnaderna. Programmet ger dig automatisk bränsleuppföljningar per fordon, förare och körda mil med mera.

 • 10-40 % rabatt på licenskostnaden per år.

Vican

Vican har arbetat med kontorsmöbler sedan 1989. De vill återanvända kontorsmöbler i så stor utsträckning som möjligt. Miljövinsten av årerbruk är något som både vi och framtida generationer tjänar på. Ambitionen är att leverera en unik mix av nya och begagnade möbler till bra priser.

Med sin långa erfarenhet tar Vican fram hållbara, ekonomiska, trivsamma och funktionella lösningar utifrån vad du som kund har behov av.

 • Höj- och sänkbart skrivbord upp till 20% rabatt
 • Kontorstolen Flow med ergonomiska egenskaper upp till 20% rabatt
 • Ergonomisk sittmöbel Office Ballz upp till 25% rabatt

Green Hotel

I hjärtat av Dalarna, i kulturens centrum, ligger den omtalade byn Tällberg – en av Sveriges vackraste platser. Byn besöks av gäster från hela världen, just för att den är så unik.

Av de åtta hotellen i byn är Green Hotel med sina 100 rum det största. Den knuttimrade hotellbyggnaden ligger på en sluttning med makalös utsikt över Siljan.

Vi som arbetar här brinner för service och möten med människor. Vi klär oss i folkdräkt, en självklar ingrediens i dalamiljön. Köksmästaren väljer noga sina råvaror från lokala producenter och leverantörer.

 • Konferenspaket med 25% rabatt
 • 20% rabatt på boende under Vasaloppsveckan

Räkna på besparing

Fyll i de fält som är relevanta för ditt företag och ert årsbehov, för att räkna fram estimerad besparing. Genom att klicka på nivåerna i förmånstrappan ser du hur mycket du kan spara.

Inga fält hämtade från datatjänsten
0-1 år som medlem i Såifa Rewards
2-3 år som medlem i Såifa Rewards och cirka 1/3 av din totala drivmedelsvolym per år
2-4 år som medlem i Såifa Rewards och cirka hälften av din totala drivmedelsvolym per år
4 år eller mer som medlem i Såifa Rewards och största delen av din totala drivmedelsvolym per år
Ca besparing kr Bli medlem

Frågor och svar

Bläddra bland våra vanligaste frågor. Undrar du över något annat? Kontakta Kundservice på 020-450 450.

Vem kan bli medlem?

För att bli medlem behöver du vara firmatecknare och ha ett giltigt Preem Såifakort.

Kostar medlemskapet något?

Medlemskapet i Såifa Rewards är helt kostnadsfritt.

Vilka förmånsnivåer finns det?

Såifa Rewards har fyra olika förmånsnivåer som heter Bas, Fördel, Plus och Preemium. Ju högre nivå du hamnar i desto fler förmåner och högre rabatter får du hos våra samarbetspartners.

Hur bestäms min förmånsnivå?

Vilken förmånsnivå du tilldelas bestäms av tre olika faktorer. De tre faktorerna är:

 • Hur länge du varit kund hos Preem.
 • Hur regelbundet du tankar på Preem sett över ett helt år.
 • Hur stor del av din totala drivmedelsvolym du väljer att tanka hos Preem

Vad får jag genom mitt medlemskap?

Såifa Rewards är ett helt gratis företagsprogram där vi, tillsammans med våra partners, erbjuder dig som har ett giltigt Preem Såifakort erbjudanden och rabatter som du, ditt företag och dina anställda kan ha nytta av.

Hur tar jag del av mina förmåner?

Du tar del av dina förmåner genom att logga in på Såifa Rewards under Mina Sidor på preem.se