Förnybar tillväxt – Preem satsar på att öka takten i omställningen

Preem har antagit en strategi om tillväxt av förnybara drivmedel med ett strategiskt mål om att sälja och producera tre miljoner kubikmeter drivmedel till 2030.  För att möta denna utmaning vill Preem nu öka sin förmåga att utvärdera nya och spännande idéer för att se vilka som på ett lönsamt sätt kan hjälpa oss att nå dessa mål.

Jobba för framtiden redan idag

Tillsammans med övriga i teamet på affärsutveckling och tillsammans med andra utvecklare inom Preem bidrar du i din kapacitet till att öka Preems förmåga att realisera projekt, från idé till genomförande, inom Preems nuvarande eller framtida värdekedjor.

Affärsutveckling söker följande fyra tjänster:

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar.