Lysekil Women's Match

Lysekil Women’s Match har sedan starten 2004 utvecklats till världens främsta matchracingtävling för damer. Preem har sedan starten varit huvudsponsor till eventet.

Lysekil Women’s Match är inte bara en unik matchracingregatta för världens bästa seglare. Det är också en folkfest där besökare kan uppleva fantastisk mat, underhållning och massor av spännande aktiviteter i evenemangsområdet - och det är gratis inträde till allt!

– Seglarna blir bättre och matcherna blir mer spännande för varje år men vi utvecklar också besökarnas helhetsupplevelse. I år har vi satsat på ett nytt spännande restaurangkoncept och det kommer att finnas fantastiska prova-på-aktiviteter. Jag tycker att det är extra kul att flera programpunkter lyfter fram havsmiljön på olika sätt, säger Anna Holmdahl White, projektledare för Lysekil Women’s Match.

Som vanligt finns Preem på plats med monter i evenemangsområdet. Där kan du bland annat besöka Nordens största raffinaderi (som ligger i Lysekil) med VR-teknik och få fina erbjudanden på våra stationer. Barnen kan bli strandstädarhjältar och göra egna papperspärlor som de tillverkar armband av. I vår foodtruck finns gott kaffe, bulle och korv - alla intäkter går till organisationen Ren och attraktiv kust i Bohuslän. Och som vanligt bjuder Preem på gratiskonserter, i år med Sabina Ddumba, Ebbot and the Indigo Children och Sean Banan!

Läs mer om programmet på LWMs hemsida

Preem stödjer damseglingen Preem stödjer damseglingen

- Det är fantastiskt att se att Lysekil Women’s Match fortsätter vara den mest populära tävlingen bland seglarna säger Anna Holmdahl White, projektledare för Lysekil Women’s Match. Vi har jobbat med att lyfta damsegling i många år och arbetar också för att utveckla nya sätt att ge publiken en härlig upplevelse.