Medarbetare på Preem

Vägen till ett hållbart företag börjar och slutar med medarbetarna. Preem ska vara en säker, jämställd och öppen arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter för alla våra medarbetare.

För oss på Preem är det självklart att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Det är vår vision, men det är också en utmaning som vi på Preem arbetar med dagligen. För att lyckas ställs höga krav på att vi utvecklas som företag, men också på våra medarbetare att utvecklas. Det tror vi åstadkoms i ett företag med högt i tak som präglas av mångfald, inkludering och intern rörlighet, och där gemensamma värderingar styr.

Karriär- och utvecklingsmöjligheter

På Preem har vi nästan 200 olika arbetsroller vilket innebär att den kompetens som finns inom företaget är både bred och djup. Bland våra kollegor finns allt från projektingenjörer och utvecklingsingenjörer till marknadskommunikatörer, brandmän, traders, mekaniker, säljare, processoperatörer, laboratoriepersonal och affärsutvecklare. Och hos oss är precis alla lika viktiga för att kunna möta framtidens utmaningar och fortsätta att driva några av Europas främsta raffinaderier.

Preem har nominerats till en av de tre finalistplatserna i Netsurveys utmärkelse Powered by People, i kategorin ”Bästa bygg- och tillverkningsföretag”. Utmärkelsen hedrar och lyfter fram företag som har arbetat hårt med resultaten från sin medarbetarundersökning och lyckats skapa ett framgångsrikt förändringsarbete i sin organisation.