Arbeta på Preem

Vill du vara med och leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle och jobba på Sveriges ledande drivmedelsbolag? Hos oss blir du del av ett företag med ett omväxlande, lösningsorienterat och positivt arbetsklimat.

Vi som jobbar här vill både utveckla och utvecklas och vi jobbar långsiktigt. Vi arbetar helt enkelt för framtiden, redan idag.

Energilandskapet är i förändring. Konkurrensen växer sig allt starkare – inte minst från aktörer inom el och gas – och kundkraven hårdnar. Det gör att ständig förnyelse är avgörande för vår fortsatta framgång. Vi vill kunna anpassa oss till morgondagens förutsättningar och vi vill alltid ligga steget före när det gäller teknik och miljö.

För att kunna möta framtidens utmaningar, och fortsätta att driva några av Europas främsta raffinaderier, behöver vi förändringsbenägna lagspelare med hjärta. Vi behöver fler som är nyfikna och vill vara med på en variationsrik resa framåt, där vi får vara med och påverka och utveckla. En resa där våra olika infallsvinklar och kompetenser gör att vi hittar de bästa lösningarna. Och vi behöver dig som vill dela vårt företags gröna ambitioner.

För när det kommer till kritan finns det ingen viktigare färdriktning än den som går mot ett hållbart samhälle. Och vi är på väg dit – mot miljösmarta och långsiktiga lösningar som gör skillnad för kommande generationer.

Vi är drygt 1 500 medarbetare, varav de flesta finns i Lysekil, Göteborg och Stockholm.

Välkommen att bli en del av oss på Preem!

Intresserad av en karriär inom Preem?
Skapa ett konto för att prenumerera på lediga jobb inom just ditt yrkesområde.