Vår kultur

Oavsett om du arbetar på något av våra raffinaderier, på kontor eller på någon av våra depåer så är vår ambition att våra värderingar ska genomsyra allt vi gör på daglig basis. Tillsammans tar vi ansvar för att leva våra värderingar som innebär att vi ska vara ansvarstagande, nyskapande och inkluderande.

På Preem söker vi också olikheter, inte bara för sakens skull och för att det skall bidra till mångfald utan också för att vi måste våga tänka nytt för att nå våra högt ställda mål inom hållbarhet.

Vår vardag präglas av omväxling, lösningsfokus och ett positivt arbetsklimat. Vi vill både utveckla och utvecklas, och vi jobbar långsiktigt. Vi arbetar helt enkelt för framtiden. Redan idag.

Är du rätt för oss – och är vi rätt för dig?

Ständig förnyelse är avgörande för vår fortsatta framgång. Vi behöver hela tiden utveckla våra produkter och vi behöver alltid ligga i framkant när det gäller teknik och miljö.

För att kunna möta morgondagens utmaningar, och fortsätta att driva några av Europas modernaste raffinaderier, krävs det att du som medarbetare är förändringsbenägen. Att du vill vara med på Preems resa framåt.

För att trivas och lyckas på Preem behöver du vara:

  • Öppen för nya utmaningar. Hos oss får du vara med och påverka vår utveckling.
  • En lagspelare. Vi gillar att jobba i team och stämningen är hjärtlig och välkomnande.
  • Bra på att se din roll i helheten, för det är trots allt våra olika infallsvinklar och kompetenser som gör att vi hittar de bästa lösningarna.

Självklart delar du också våra gröna ambitioner. För när det kommer till kritan finns det ingen viktigare färdriktning än den som går mot ett hållbart samhälle. Och vi är på väg dit – med smarta lösningar som gör skillnad för samhälle och miljö.