Din utveckling är både ett erbjudande och ett krav

För oss på Preem är det självklart att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Det är vår vision, men det är också en utmaning vi på Preem arbetar med dagligen. Detta ställer stora krav på att vi utvecklas som företag, men ställer också stora krav på våra medarbetare att utvecklas. Det är alltså främst tack vare vår ambitiösa vision som vi kommer att utmana och utveckla dig som medarbetare.

Hos oss kan du utvecklas på bredden, djupet och höjden. Bland annat satsar vi på intern rörlighet mellan våra affärsområden och våra orter. Vi är nämligen säkra på att det gynnar både dig och företaget om du, när du vill gå vidare i karriären, byter jobb inom Preem. 

Vi tror på din förmåga att hitta den bästa vägen. Och visst är det ofta bra mycket roligare att få komma med en egen idé än att få en färdig lösning serverad? Vi får ofta utföra uppgifter vi inte har fått göra förut och ibland får vi dessutom göra sådant som görs för allra första gången. Preem har med andra ord verktygen. De verktyg som krävs för att du ska kunna vara engagerad i din yrkesroll. Varje dag.

Ledarskapsutveckling – för chefens, medarbetarens och Preems skull

Det är otroligt viktigt att vi har coachande och stöttande chefer. Ett gott och tydligt ledarskap är en förutsättning för att våra medarbetare – och vi som företag – ska växa. Därför har vi bland annat ett omfattande utvecklingsprogram, ”Chef på Preem”, som är skräddarsytt för att ge våra ledare rätt förutsättningar för att lyckas i sina roller. Vi satsar också på gränsöverskridande kunskapsutbyten mellan våra chefer.

Lyssna på vår podd och lär dig mer om hur det är att arbeta på Preem Lyssna på vår podd och lär dig mer om hur det är att arbeta på Preem

Podcast Podcast

00:00
00:00