Jobba på station

Letar du efter jobb på en Preemstation? De flesta av våra stationer drivs av egenföretagare som själva är ansvariga för rekrytering och bemanning. Hör därför av dig direkt till den station du är intresserad av för att fråga om de har några lediga tjänster. Här hittar du alla våra stationer: hitta station

Driv egen Preemstation - bli franschisetagare på Preem
Som Preem partner driver du din station som egen företagare samtidigt som du representerar ett välkänt och starkt varumärke. Du har fullt ansvar för lönsamhet och försäljning, personal och bemanning, inköp och avtal samt myndighetskrav för butiksverksamheten. Du följer Preems butikskoncept och får stöttning av Preem för verksamhetsstyrning, marknadsföring, administration, sortiment, kategoristyrning, butiksmiljö och utbildning. Det finns även ett etablerat nätverk av Preem partners som delar erfarenheter.

Vem passar som franschisetagare?
Som Preem partner är du en prestigelös mångsysslare som deltar i det dagliga arbetet och inte är rädd för att kavla upp armarna. Du har stort kundfokus samt förmågan att skapa en god arbetsmiljö med medarbetare som trivs på sitt arbete. Detta återspeglas i en trivsam och lönsam station.


När vi söker efter nya Preem partners publiceras du bland våra lediga tjänster.