Distriktschef Station Mitt/Öst , Stockholm

Vi söker dig som är affärsdriven och trivs med en bred och varierande roll till kanske Preems roligaste roll! Du motiveras av frihet under ansvar där du självständigt driver och lägger upp ditt arbete.  Du får också vara med på en utmanade resa där vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle!

Jobba för framtiden redan idag
Vi söker nu en distriktschef för Mitt/Öst vilket är norr Stockholm upp till Hudiksvall. Distriktet består i dagsläget av 60 stationer varav 11 är bemannade.  

Som distriktschef har du ett övergripande ansvar för att följa upp stationernas resultat, lönsamhet och drift.  Du arbetar nära och proaktivt med partners och skötselföretag och du stöttar dem i olika frågor vad gäller koncept, drift, kampanjer, försäljning, ledarskap etc. Du ansvar och håller i utbildningar för att säkerställa att de har rätt förutsättningar för att driva stationer framgångsrikt. Ansvaret innefattar även högt fokus på ökad försäljning och lönsamhet. I rollen har du ett stort mandat med många kontaktytor.

Du ingår i ett team av nio distriktschefer och rapporterar till Försäljningschef Station, du utgår från Huvudkontoret på Warfingesväg 45 men är ute i ditt distrikt stor del av din arbetstid med två – tre övernattningar/månaden. Tjänsten är ett i första hand ett studievikariat på två år men kan komma att förändras. 

Övergripande arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Ansvar för att följa upp och leverera försäljnings- och lönsamhetsmål för dina stationer
  • Delaktig i utarbetandet av marknadsplan för distriktet
  • Driva förhandlingar, träffa avtal samt sköta kontakten med Partner inom distriktet
  • Säkerställa kundupplevelse på stationerna
  • Utbildning av Partner och skötselföretag
  • Koordinera säljdrivande insatser och samverka lokalt med Preems övriga försäljningsresurser
  • Rekrytera, utveckla och engagera partnerorganisationen 

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, ansvarstagande, nyskapande och inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Har du den här bakgrunden?
Vi ser gärna att du har en eftergymnasialutbildning inom tex marknad ekonomi. Du har flerårig arbetslivserfarenhet från affärdriven verksamhet. Du kan komma från branschen, handel eller annan verksamhet där det är viktigt att skapa värden för kunden. Du har mycket god förhandlingsvana. Du har ett tekniskt intresse med en grundläggande teknisk kunskap. Vidare har du god datavana och goda kunskaper i svenska och engelska i såväl skrift som tal då båda språken förekommer i arbetet.

Är det här du?
Vi ser att du är en självständig och trygg person med starkt driv och en stor portion engagemang.  Du är en god inspiratör och är mycket bra på att bygga och skapa relationer. Du är noggrann och har sinne för detaljer såväl teoretiskt som praktiskt. Vidare är du kommunikativ och pedagogisk med hög social kompetens. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ta reda på mer!

Om du har frågor om tjänsten, kontakta Jim Niesel på telefon 010-450 18 93. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, men senast den 22 september.

 

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2019-09-22

Kontaktperson:
Jim Niesel +46 10-450 1893

Ansök här

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 500 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2018 var Preems omsättning drygt 92 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här