Analystekniker till Preemraff i Lysekil

Vill du arbeta på ett av världens mest moderna raffinaderier i en organisation där vi jobbar med frihet under ansvar och får ständig utveckling på arbetet?
Då kan du vara den kvalitets- och säkerhetsmedvetna Analystekniker vi söker till vår grupp.

Jobba för framtiden redan idag
Du kommer att vara stationerad i Lysekil och ingå i avdelningen för el- och instrument och rapportera till gruppchef. I tjänsten finns möjlighet att arbeta med varierande uppgifter på hela anläggningen. Analysatorer är mätinstrument som optimerar vår drift, säkerställer de krav vi har på produkter, kontrollerar våra utsläpp till luft och vatten. Du ingår i en grupp med fyra andra medarbetare.

Som Analystekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

  • Utföra avhjälpande och förebyggande underhåll på våra analysatorer och provsystem.
  • Avrapportering och administrativa arbetsuppgifter i våra datasystem.
  • Drifttagning av nya analysatorer och provsystem.
  • Utföra analysarbete, planering och riskbedömning yrkesmässigt i enlighet med gällande föreskrifter, förordningar samt säkerhetsanvisningar.
  • Delta i projekt som underhållstekniskt stöd.
  • Arbeta med personliga mål men även bidra till gruppens och avdelningens mål.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt, vara engagerad och nyfiken.

För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i Lysekil med tillträde enligt överenskommelse.
Beredskap ingår i tjänsten. B-körkort är ett krav.

Har du den här bakgrunden?
Vi vill att du som söker har elteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning inom el- och instrumentunderhåll. Har du praktisk erfarenhet av el- eller instrumentunderhåll samt kemikunskap är det meriterande.

Är det här du?
Som person är du kvalitets- och skyddsmedveten, ansvarsfull, van vid att ta egna initiativ, engagerad och noggrann. Det är viktigt att du har lätt för att arbeta ihop med andra samt ta kontakter både internt och externt.
Vi tycker att det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet! Därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vi förutsätter att du har praktisk erfarenhet av arbetsuppgifterna ovan och med god kännedom av starkströmsföreskrifterna.

Ta reda på mer!
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Pär Mårtensson, Chef Analys på telefon 010-450 30 67.

Välkommen med din ansökan!

Skicka in din ansökan senast 12:e december 2021.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut så skicka in din ansökan redan idag.
Då Preem är ett säkerhetsklassat företag kan en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling skall kunna uppvisas.

För information har Preem en policy att alltid genomföra alkohol- och drogtest på samtliga slutkandidater.


Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2021-12-12

Kontaktperson:
Pär Mårtensson +46 070-364 58 44

Ansök här

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 500 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2019 var Preems omsättning cirka 96 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här