Automationsingenjör Göteborg

Vill Du vara med och leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle? Genom styr och reglersystem som Automationsingenjör i Automationsgruppen har Du möjligheten att bidra till Preems vision. Vare sig Du har erfarenhet från processindustri eller om Du är nyutexaminerad student så är utvecklingsmöjligheterna goda, Preem prioriterar din kompetensutveckling!

Jobba för framtiden redan idag
Som Automationsingenjör på Preems raffinaderi i Göteborg kommer Du i huvudsak att arbeta med utveckling och förvaltning av raffinaderiets styr och reglersystem. De huvudsakliga systemen är Honeywell Experion och ABB 800xA.

Arbetsuppgifter:

  • Arbete med Automationssystem på raffinaderiet i Göteborg
  • Systemutveckling
  • Projektledning
  • Programmering
  • Felsökning
  • Förebyggande Underhåll
  • Uppgraderingar
  • Utbildning

I tjänsten kommer Du även få möjligheter att arbeta med IT-systemen som ingår i avdelningens ansvar.

Du kommer att ingå i en grupp som består av totalt 13 medarbetare på båda raffinaderierna och rapportera till Automationschefen.

Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer - från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid

Har du den här bakgrunden?
För att lyckas i rollen är det viktigt att Du har förmågan att se detaljerna utan att glömma bort helheten. Du kommer att bli kontaktad av människor från hela raffinaderiet som alla har olika uppgifter eller frågeställningar därför är det viktigt att Du är serviceinriktad och att Du tycker om att lösa problem.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken förekommer i det dagliga arbetet.

Är det här du?
Du har en högskole-/universitetsutbildning inom exempelvis Automation, Systemvetenskap, IT eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdigt.

Kunskaper om styr och säkerhetssystem är meriterande.

Preem arbetar för mångfald och vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ta reda på mer!
Om Du har frågor om tjänsten är Du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Mark Ferrer på mark.ferrer@jeffersonwells.se eller 072-156 36 01.

Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, men senast den 2022-06-10.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

 

Innebär ditt nya jobb en flytt för dig och din partner? Vi samarbetar med medflyttarservice som erbjuder hjälp att hitta sysselsättningsmöjligheter för din partner. För mer information se www.medflyttarservice.se

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2022-06-10

Kontaktperson:

Ansök här