Avdelningschef till Underhåll, Preemraff Lysekil

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår underhållsavdelning mot ett hållbart och effektivt arbete i vår process. Trivs du i en ledande roll inom Underhåll? Då kan du vara den vi söker!

Jobba för framtiden redan idag
Arbetsuppgifterna innebär att ansvarar för underhållsverksamheten inom Rör och Mek. Verksamheten omfattas av mekanisk, tryckbärande och övrig utrustning inom avdelningens ansvarsområde. Underhållsansvar för elmotorer ingår, men ej för övrig elektrisk eller instrumentell utrustning.

Du arbetar med att säkerställa att underhållet inom avdelningen genomförs på ett kvalitativt och resurseffektivt sätt med fokus på säkerhet och drifttillgänglighet, samt redovisar och följer upp resultat av verksamheten. Arbetar med upprättande och uppföljning av långtidsplaner och budget för avdelningen.

Tillsammans med övriga chefer inom Underhållssektionen samordna verksamheten för optimal tillämpning av resurser, Preemraffs egen underhållspersonal samt inhyrda entreprenörer. Arbetet förs i nära samarbete och delvis tillsammans med motsvarande avdelningschefer inom Produktion. Du ingår i Underhållssektionens ledningsgrupp, vilket innebär att vara delaktigt i hela sektionens verksamhet.

Ansvarar tillsammans med underställda chefer för personalfrågor och kompetensutveckling inom den egna avdelningen. Samt ansvarar för arbetsmiljön, vilket innebär att planera, utöva tillsyn och genomföra åtgärder för ett inom avdelningen delegerat arbetsmiljöansvar enligt Preemraffs instruktioner och rutiner.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering Preemraff Lysekil.

Har du den här bakgrunden?
Vi ser att du har ingenjörs-/högskoleexamen eller motsvarande utbildning och/eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig. Ett krav är flerårig ledningserfarenhet från relevant arbetsområde.

Svenska och engelska i tal och skrift.

Är det här du?
Du bör vara en erfaren ledare med engagemang och ett målinriktat förhållningssätt. Du har erfarenhet av budgetansvar för en avdelning samt att ingå i en ledningsgrupp. Problemlösning samt förmåga att skapa och bibehålla goda relationer ser vi som en förutsättning för att lyckats. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten, kontakta Andreas Hellborg, Underhållschef Preemraff på tel: 010-450 36 75. Intervjuer kan komma att ske löpande. Skicka därför in din ansökan till jobb@preem.se så snart som möjligt, dock senast den 10:e december 2017. Märk ansökan ”Avdelningschef till UH, LYR”.

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2017-12-10

Skicka in din jobbansökan:
jobb@preem.se

Kontaktperson:

Andreas Hellborg, Underhållschef Preemraff tel: 010-450 36 75

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här