Avdelningschef Underhållsutveckling Preemraff, Lysekil/Göteborg

Vill Du vara med att bidra till Preems utveckling? Då kan Du vara den engagerande och lösningsorienterande ledaren vi söker till vår Underhållssektion!

Jobba för framtiden redan idag
Underhåll på Preemraff i Lysekil och Göteborg söker en gemensam avdelningschef för Underhållsutveckling. Du ska jobba med att driva utvecklingen av underhållssektionens arbetsmetoder och arbetssätt för raffinaderierna i Lysekil och Göteborg. Det inkluderar både ständiga förbättringar av befintliga rutiner, men även ansvaret för helt nya projekt och initiativ, inte minst inom digitaliseringen av lämpliga delar av verksamheten.

Denna avdelning är en av sex olika avdelningar inom Underhåll. I rollen kommer Du att ha fyra direktrapporterande medarbetare varav en gruppchef för planering. Du kommer även vara ett stöd för övriga chefer inom Underhållssektionen, när det gäller att samordna verksamheten för optimal resursanvändning av både Preemraffs egen underhållspersonal och inhyrda entreprenörer. Du är direkt underställd Underhållschefen för Preemraff.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får Du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet kommer att ske på båda våra raffinaderier, i Lysekil och Göteborg.

Har du den här bakgrunden?
Vi ser att Du har en civil- eller högskoleingenjörsutbildning med relevant inriktning för rollen och några års erfarenhet från processindustri, alternativt en lång och gedigen erfarenhet från en liknande roll som ledare inom underhållsutveckling. Har Du en god erfarenhet av att arbeta med effektivisering av metoder och arbetssätt inom processindustri ser vi detta som meriterande. Har Du arbetat i systemen Primavera och Maximo är detta meriterande.

Är det här du?
Du är en erfaren ledare med engagemang, ett målinriktat och långsiktigt fokus gällande underhållsfrågor. Du trivs med många kontaktytor och har en god förmåga att bygga relationer. Erfarenhet av eget budgetansvar och att ingå i en ledningsgrupp. Du har en god kommunikationsförmåga och kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten, kontakta Jesper Bengtsson Underhållschef Preemraff på tel: 010-450 33 33.

 

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 12:e september 2018.

#LI

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil;Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2018-09-12

Kontaktperson:
Jesper Bengtsson +46 010-450 33 33