Avdelningschef Underhållsutveckling Preemraff

Vill Du vara med att bidra till Preems utveckling? Då kan Du vara den engagerande och lösningsorienterande ledaren vi söker till vår Underhållssektion!

Jobba för framtiden redan idag
Underhåll på Preemraff i Lysekil och Göteborg söker en gemensam avdelningschef för Underhållsutveckling. Du ska jobba med att driva utvecklingen av underhållssektionens arbetsmetoder och arbetssätt för raffinaderierna i Lysekil och Göteborg. Denna avdelning är en av sex olika avdelningar inom Underhåll. I rollen kommer Du att ha fyra direktrapporterande medarbetare varav en gruppchef för planering. Du kommer även vara ett stöd för övriga chefer inom Underhållssektionen när det gäller att samordna verksamheten för optimal resursanvändning av både Preemraffs egen underhållspersonal och inhyrda entreprenörer. Du är direkt underställd Underhållschefen för Preemraff.

Du blir en viktig del av Preem
– en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får Du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet kommer att ske på båda våra raffinaderier, i Lysekil och Göteborg.

Har du den här bakgrunden?
Vi ser att Du har en civil- eller högskoleingenjörsutbildning med relevant inriktning för rollen och några års erfarenhet från processindustri, alternativt en lång och gedigen erfarenhet från en liknande roll som ledare inom underhållsutveckling. Har Du en god erfarenhet av att arbeta med effektivisering av metoder och arbetssätt inom processindustri ser vi detta som meriterande. Har Du arbetat i systemen Primavera och Maximo är detta meriterande.

Är det
här du?
Du är en erfaren ledare med engagemang, ett målinriktat och långsiktigt fokus gällande underhållsfrågor. Du trivs med många kontaktytor och har en god förmåga att bygga relationer. Erfarenhet av eget budgetansvar och att ingå i en ledningsgrupp. Du har en god kommunikationsförmåga och har kunskaper i både engelska och svenska i tal och skrift.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten, kontakta Niklas Magnusson tf Underhållschef Preemraff på tel: 010-450 38 43.
Välkommen med din ansökan snarast till jobb@preem.se dock senast den 4:e mars 2018. Märk din ansökan med ”Avdelningschef Underhållsutveckling”

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Välkommen med din ansökan!

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil, Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2018-03-04

Skicka in din jobbansökan:
jobb@preem.se

Kontaktperson:

Niklas Magnusson tf Underhållschef Preemraff på tel: 010-450 38 43.

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här