Avropsinköpare IT, Inköp, Stockholm

Preem förstärker sin inköpsavdelning och söker nu en resultatinriktad och initiativrikt person till en visstidsanställning som Avropsinköpare inom IT. Här får du en möjlighet att lära dig inköpsrollen och utvecklas inom området.

Jobba för framtiden redan idag

Preems inköpsavdelning behöver nu utöka och förstärka sin organisation med en junior Avropsinköpare med inriktning mot IT.

Ditt fokus kommer att vara att självständigt genomföra konsultavrop genom förnyade konkurrensutsättningar från IT-ramavtal. Dessa är av varierande komplexitet. Du kommer att arbeta med anskaffningar i enlighet med interna processer och i nära samverkan med beställare. Som avropsinköpare medverkar du i flera uppdrag parallellt från förberedande behovs- och marknadsstudier och framtagande av förfrågningsunderlag till signering av avtal. I tjänsten ingår också arkiveringsarbete och uppdatering av befintliga avtal samt att du bistår de andra inköparna med stöd i frågor som rör verksamhetsområdet. Rollen innebär mycket samarbete med interna beställare och kollegor från andra delar av organisationen så det kräver att du har en god kommunikativ förmåga och att du kan anpassa din kommunikation till olika situationer.

Du blir del av ett erfaret och sammansvetsat team på 10 personer och du rapporterar direkt till Inköpschefen.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Tjänsten är en utökning av inköpsavdelningen i form av en visstidsanställning med start from september 2017 och pågår som längst i 2 år.  

Har du den här bakgrunden?

Du har en YH/KY-utbildning inom inköp eller motsvarande samt viss arbetslivserfarenhet inom inköps eller närliggande område.  Du har god vana av Office-paketet och uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska och engelska då båda språken krävs i det dagliga arbetet. Det är meriterande med erfarenhet av konsult- och/eller IT-inköp.

 Är det här du?

Som person är du en engagerad och ödmjuk lagspelare som även klarar av att självständigt driva ditt arbete framåt samt att ha flera processer igång samtidigt. Att vara noggrann och strukturerad ser du som en självklarhet och du motiveras av att arbeta resultatinriktat och initiativrikt. . Din goda kommunikativa förmåga kommer du att få användning för, både i tal och i skrift. Mycket vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet då det här är en roll som innebär många kontakter inom företaget.


Ta reda på mer!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Janne Andersson, på telefon 010-450 14 44 eller janne.andersson@preem.se. Alternativt kan du kontakta Marie Asplund, strategisk inköpare på telefon 010-450 41 77 eller marie.asplund@preem.se. I denna rekrytering samarbetar Preem med Perido. Du söker tjänsten via Peridos hemsida. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 20 augusti 2017.

Fackliga kontaktpersoner: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2017-08-20

Kontaktperson:

Rekryterande chef Janne Andersson, 1444 eller janne.andersson@preem.se,
alternativt Maria Asplund, strategisk inköpare, 4177 eller marie.asplund@preem.se.

I denna rekrytering samarbetar Preem med Perido. Ansökan görs via Peridos hemsida

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här