Biträdande säkerhetschef / samordnare till Preem Stockholm

Preem AB söker en biträdande säkerhetschef / säkerhetssamordnare med erfarenhet av security, riskhantering och utredningar.

Har du arbetat med säkerhet inom securityomådet, tycker du om att utbilda och har du ett tekniskt intresse? Till Preem söker vi en biträdande säkerhetschef alternativt säkerhetssamordnare med placering i Stockholm som ska bidra till att förvalta och vidareutveckla securityarbetet inom företaget. Tjänsten är en Preemgemensam resurs och det geografiska arbetsområdet är rikstäckande. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med en kollega i Stockholm och stötta Preems olika verksamhetsområden med frågor och utbildningar inom security.

Jobba för framtiden redan idag

I rollen som biträdande Säkerhetschef/Säkerhetssamordnare ingår du i securityavdelningen inom sektionen Säkerhet Hälsa Miljö. En viktig uppgift är stödja Preems olika verksamhetsområden när det gäller securityarbetet på operativ såväl som strategisk nivå. Securityavdelningen ansvarar för att skydda Preems tillgångar mot kriminalitet i ett brett spektrum. Vi jobbar bland annat med fysiskt skydd, tekniska säkerhetslösningar och administrativa rutiner.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på dagtid, heltid. Beredskap ingår i tjänsten. 

Beskrivning av tjänsten

I tjänsten ingår att förvalta och utveckla arbetssätt och utveckla arbetssätt och tekniska lösningar för våra bensinstationer och du har i ditt arbete ett nära samarbete med många verksamhetsområden inom Preem. Vidare arbetar du med att utforma och genomföra utbildningar inom securityområdet för våra medarbetare och partners. Tjänsten är en Preemgemensam resurs och det geografiska arbetsområdet är rikstäckande. Resor är frekvent förekommande. Tjänsten är placerad på Preems huvudkontor i Stockholm.

Har du den här bakgrunden?

För att lyckas inom rollen bör du ha erfarenhet från securityområdet och ha arbetat med skydd mot kriminalitet. Vi tror att du har god kunskap om fysisk säkerhet och erfarenhet av arbete med riskhantering, utredningar och omvärldsbevakning. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och hur det kan användas inom säkerhetsområdet. Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och mycket god IT-vana.

Är det här du?

Som person är du handlingsinriktad med stor drivkraft. Du har hög social kompetens och ett stort mått av integritet. Du är van att arbeta såväl strategiskt som operativt och har god social förmåga. Vidare är du uthållig, analytisk och har förmåga att lösa de problem du ställs inför på ett systematiskt och rationellt sätt. Du är en lagspelare som på ett naturligt sätt involverar andra i ditt arbete.

Ta reda på mer!

I denna rekrytering samarbetar Preem med TNG. Om du har frågor om tjänsten, kontakta Liza Andersson på 031-761 22 23. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 14 maj. För att söka jobbet, följ anvisad länk.

 

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2017-05-14

Kontaktperson:

Liza Andersson, TNG, 
tel: 031-761 22 23

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här