Business Support till Preem

Nu söker vi ytterligare en engagerad och driven kollega till Preems fantastiska Business Support team. Är du lösningsorienterad och gillar att arbeta med siffror? Trivs du när du får ta dig an kvalificerade administrativa uppgifter av utredande karaktär? Vill du vara med och fortsätta utveckla branschens bästa Business Support för Preems företagskunder? Då kan du vara rätt person för det här jobbet!

Om tjänsten

I din roll på Business Support kommer du ha en nära dialog med Preems företagskunder. Du kommer även att ha många olika interna kontakter och du förväntas ge alla en förstklassig service. Business Support har också ett nära samarbete med Key Account Managers för att bidra och utveckla affären. Därmed kan kundbesök tillsammans med Key Account Managers förekomma.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Internt samt externt stöd inom bulksegmentet (företagskunder)
  • Affärsuppföljning samt framtagande av rapporter och statistik
  • Analysarbete, uppföljning och kartläggning affärsprocesser
  • Fakturahantering, EDI samt krediteringar
  • Ärendehantering, viss orderläggning samt annan backoffice-relaterad administration
  • Medverkan i olika projekt med fokus på verksamhetsutveckling
  • Arbeta med siffor/utredningar

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, ansvarstagande, nyskapande och inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Har du den här bakgrunden?

Vi söker dig med tidigare arbetslivserfarenhet av kvalificerad administration. Du har relevant eftergymnasial utbildning, gärna med ekonomisk inriktning. Du har lätt för att sätta dig in i nya rutiner och processer och har mycket god systemvana. Du har god kommunikationsförmåga, både skriftlig och muntlig på svenska och engelska, då båda språken krävs i det dagliga arbetet.

Är det här du?

För att trivas i rollen har du ett tydligt kundfokus och intresse för affärer inom B2B. Du är lösningsorienterad med ett genuint intresse för att ge god service. Du har en förmåga att hantera stundtals stressiga arbetstoppar på ett strukturerat och lugnt sätt. Du trivs med att arbeta i ett team där vi stöttar och hjälper varandra och har roligt tillsammans.

Ta reda på mer!

Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Camilla Waernelius, Rekryteringspartner; camilla.waernelius@preem.se. Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 29 september 2023.

Övrigt

  • Fackliga kontaktpersoner hittar du här.
  • Då Preem är ett säkerhetsklassat företag kan en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling skall kunna uppvisas.
  • För din information så har Preem som policy att alltid genomföra alkohol- & drogtest på samtliga slutkandidater.

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2023-09-29

Kontaktperson:
Laila Qvist

Ansök här

universum-most-attractive.jpg

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Senast år 2030 ska Preem producera 5 miljoner kubikmeter förnybara drivmedel, och senast 2035 ska vi vara klimatneutrala i hela värdekedjan.

Våra raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer drivmedel, eldnings- och smörjolja samt andra produkter till företag och privatpersoner. Vi har ett rikstäckande servicenät med drygt 520 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har cirka1 500 anställda varav 1 100 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2021 var Preems omsättning 89,6 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här