Depåoperatör till Preem Skarviksdepån i Göteborg

Vill du få chansen att testa på en ny arbetsroll inom Preem, med varierande uppgifter och ett stort mått eget ansvar? För ett vikariat med goda utvecklingsmöjligheter söker vi nu en depåoperatör till Skarviksdepån i Göteborg.

Jobba för framtiden redan idag

Preems depåer utgör en naturlig fortsättning av raffinaderiernas verksamhet och är en viktig del av produktens väg från källa till kund. Preem har sju operativa depåer från Helsingborg i söder till Gävle i norr. Tillsammans har de ett årligt genomslag på cirka 3,2 miljoner kubikmeter eller 3,2 miljarder liter.

Som depåoperatör har du en varierande och ansvarsfull arbetsroll i ett team av sex personer. Tillsammans ansvarar ni för drift och underhåll av Preems Skarviksdepå, allt enligt gällande direktiv och tillstånd. Även LPG-hantering ingår.

Du sköter även den löpande administrationen kring produktflödenas underhåll samt kontrollerar att tankfordon och dess chaufförer följer givna last- och säkerhetsregler. Stor vikt läggs vid ett högt säkerhets- och kvalitetstänk i det dagliga arbetet.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Arbetet är på dagtid måndag till fredag med flextid. Beredskap med krav på inställelse inom 1 timma kan ev. förekomma. Tjänsten är stationerad på depån i Energihamnen-Skarvik, Göteborg.

Tjänsten är tidsbegränsad längst t o m 31 december 2018 med chans till förlängning. 

Har du den här bakgrunden?

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på minst gymnasienivå. Du behärskar svenska och engelska och har god datakunskap. B-körkort är ett krav, körkort för skylift och truck är meriterande.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete ifrån processindustri eller hantering av råolja, drivmedel och kemiska produkter. Har du även erfarenhet från underhållsarbete inom el och kompetens kring styrsystem och automatiserad teknik är det ett plus.

Vana av arbetstillståndshantering är meriterande, så är även tidigare erfarenhet av riskbedömningar.

Är det här du?

Som person är du engagerad och tar initiativ till problemlösning, med en positiv inställning till förbättringsarbete.

Då arbetsuppgifterna är varierande är du prestigelös och har en naturlig fallenhet för att hjälpa till där det behövs. Du behåller en hög nivå av noggrannhet och är kvalitetsmedveten i ditt arbete, med stort fokus på säkerhet och miljö. Vidare ser vi att du som söker är lyhörd, van att arbeta självständigt och ta ett stort eget ansvar.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Ta reda på mer!

Om du har frågor om tjänsten, kontakta Torbjörn Bodin, chef Depådrift, 010-450 19 04. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka in ditt CV med personligt brev till jobb@preem.se så snart som möjligt men senast den 14 januari 2018. Märk din ansökan ”Depåoperatör Göteborg”.

Välkommen med din ansökan! 

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2018-01-14

Skicka in din jobbansökan:
jobb@preem.se

Kontaktperson:

Torbjörn Bodin
Chef Depådrift
Tel 010-450 19 04

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här