Depåoperatör till Preem Skarviksdepån i Göteborg.

Vill du få chansen att testa på en ny arbetsroll inom Preem, med varierande uppgifter och ett stort mått eget ansvar? För en tillsvidareanställning med goda utvecklingsmöjligheter söker vi nu en depåoperatör till Skarviksdepån i Göteborg.

Jobba för framtiden redan idag
Preems depåer utgör en naturlig fortsättning av raffinaderiernas verksamhet och är en viktig del av produktens väg från källa till kund. Preem har sex operativa depåer från Helsingborg i söder till Gävle i norr. Tillsammans har de ett årligt genomslag på cirka 3,2 miljoner kubikmeter eller 3,2 miljarder liter.

Som depåoperatör har du en varierande och ansvarsfull arbetsroll i ett team av fem personer. Tillsammans ansvarar ni för drift och underhåll av Preems Skarviksdepå, allt enligt gällande direktiv och tillstånd.
Du sköter även den löpande administrationen kring produktflödenas underhåll samt kontrollerar att tankfordon och dess chaufförer följer givna last- och säkerhetsregler.
Du utför rondering och kontroller på depåns utrustning samt vid behov enklare underhåll och reparationer.
Stor vikt läggs vid ett högt säkerhets- och kvalitetstänk i det dagliga arbetet.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetet är förlagt på dagtid, måndag till fredag med flextid. Beredskap med krav på inställelse inom 1 timma.
Placeringsort, vår depå i Energihamnen-Skarvik, Göteborg.

Har du den här bakgrunden?
Vi söker dig som har en teknisk utbildning på minst gymnasienivå. Du behärskar svenska och engelska och har god datakunskap. B-körkort är ett krav, körkort för skylift och truck är meriterande.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete ifrån processindustri eller hantering av råolja, drivmedel och kemiska produkter. Har du även erfarenhet från underhållsarbete inom el och kompetens kring styrsystem och automatiserad teknik är det ett plus.

Vana av arbetstillståndshantering är meriterande, så är även tidigare erfarenhet av riskbedömningar.

Är det här du?
Som person är du engagerad och tar initiativ till problemlösning, med en positiv inställning till förbättringsarbete.

Då arbetsuppgifterna är varierande är du prestigelös och har en naturlig fallenhet för att hjälpa till där det behövs. Du behåller en hög nivå av noggrannhet och är kvalitetsmedveten i ditt arbete, med stort fokus på säkerhet och miljö. Vidare ser vi att du som söker är lyhörd, van att arbeta självständigt och ta ett stort eget ansvar.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten, kontakta Torbjörn Bodin, chef Depådrift, 010-450 19 04. Intervjuer kommer att ske löpande, skicka därför in ditt CV med personligt brev redan idag, dock senast den 23 september 2018. 

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

#LI

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2018-09-23

Kontaktperson:
Torbjörn Bodin +46 010-450 19 04