Driftingenjör till Produktion, Preemraff Lysekil

Vill du arbeta på ett av världens mest moderna raffinaderier i en organisation där ingen dag är den andra lik? Lockas du också av att arbeta med frihet under ansvar och få möjlighet till ständig utveckling på arbetet? Då kan du vara den engagerade och säkerhetsmedvetna Driftingenjör vi nu söker till Preemraff i Lysekil.

Jobba för framtiden redan idag

Area 1 Produktion är i behov att förstärka dagtidsorganisationen. Teamet du kommer att jobba i består av ytterligare 3 driftingenjörer och en samordningsingenjör. Inriktningen är mot vattenbehandling och projekt. Många spännande arbetsuppgifter står och väntar på just dig. Även om tjänsten kräver att kunna jobba självständigt, är det viktig att också vara en lagspelare.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Ansvara för driften av processanläggningar beträffande anläggningssäkerhet, inre/yttre miljö och optimal drift.
  • Inspekterar ansvarsområdet dagligen och kontrollerar kritisk utrustning.
  • Jobbar med problemlösning för att nå upp till optimal drift.
  • Prioriterar dagligen inkommande servicebegäran och arbetsorder.
  • Initierar och driver projekt tillsammans med miljöavdelningen.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, dagtid, med placering i Lysekil. 

Har du den här bakgrunden?

Vi söker dig som är utbildad ingenjör och/eller har dokumenterad erfarenhet av vattenbehandling/vattenrening med biologiska reningssteg. Liknande kompetens eller lång erfarenhet från raffinaderi/processindustri är meriterande.

Är det här du?

Du har förmågan att genomföra tilldelade arbetsuppgifter och uppdrag på ett självständigt sätt. Du har också lätt för att kommunicera med andra avdelningar på Preemraff. Du har intresse för miljö och miljövård.

Ta reda på mer!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Nicklas Mattsson på telefon 010-450 3246.

Vi ser fram emot att få din ansökan via jobb@preem.se. Skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag 21 januari. Skriv ”Driftingenjör Produktion Lysekil” i ämnesraden.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2018-01-21

Skicka in din jobbansökan:
jobb@preem.se

Kontaktperson:

Nicklas Mattsson
Produktionschef
Tel: 010-450 32 46

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här