Drifttekniker Dagtid till Preems raffinaderi, Göteborg

Drifttekniker till Preems raffinaderi i Göteborg

Är du noggrann och engagerad och sätter säkerheten först? Trivs du med att arbeta i team och att ständigt få lära dig nytt? Då kan du vara den vi söker!

Jobba för framtiden redan idag
Att arbeta som Drifttekniker Dagtid innebär stöd till skiftorganisation så som dränering, provtagning, förbereda underhållsjobb, vara med på riskanalyser, tillståndsskrivning. Du kommer delta i uppgifter som rör specialbränsle affären. Vara en länk mellan de olika skiften och en länk mellan dagtidsorganisation och skift. Löpande utbildning är en del av arbetet för att ständigt utveckla dig själv och vårt raffinaderi.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där arbetet sker dagtid.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Har du den här bakgrunden?
Du som söker ska ha tekniskt gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Erfarenhet från processindustrin är meriterande.
B-körkort är ett krav.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet.

Är det här du?
Du bör vara en person som är:

• Noggrann med högt säkerhetstänk
• Samarbetsvillig
• Lyhörd, öppen, och ha en vilja till delaktighet och utveckling
• Kunna ta egna initiativ i samband med självständiga uppgifter
• I god fysik för ansträngande och rörligt arbete, inklusive arbetsmoment på hög höjd

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Lidström, tel 010 – 450 42 38.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Skicka in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt men senast den 22 december 2019.

Välkommen med din ansökan!


Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2019-12-22

Kontaktperson:
Magnus Lidström +46 10-450 4238

Ansök här

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 500 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2018 var Preems omsättning drygt 92 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här