Drifttekniker till Preem Göteborg

Är du noggrann, teknisk och trivs att arbeta i grupp? Till Preem i Göteborg söker vi nu drifttekniker som ska stärka upp deras team.

Jobba för framtiden redan i dag

Du kommer som drifttekniker att arbeta med kontroll, skötsel och styrning av process- och tankanläggningar. Arbetet sker under kontinuerligt 3-skift och du kommer att ingå i ett av fem skiftlag som består av 20 medarbetare. 

Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Vår framtidsresa innebär att du som jobbar här får användning för ditt lösningsfokus och din positiva syn på förändringar. Men det är inte allt. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter kan du räkna med goda utvecklingsmöjligheter inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk. Hos oss finns det alltid något nytt att lära sig.

Tjänsterna som produktionstekniker ingår i Preems produktionsorganisation och är tillsvidareanställningar med placering på vårt raffinaderi i Göteborg, tillsättning sker löpande. Detta är en rekrytering där du blir direkt anställd av Preem AB. 

Har du den här bakgrunden?

Vi vill att du som söker har teknisk utbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande. Erfarenhet från processindustrin är meriterande. B-körkort är ett krav och du bör ha god datorvana.

Är det här du?

Du bör vara en person som är:

Noggrann, eftertänksam och omdömesgill
Lyhörd, öppen och ha en vilja till delaktighet
Bidragande i skiftlag, och tar egna initiativ i samband med självständiga arbetsuppgifter
I god fysik för ansträngande och rörligt arbete, inklusive arbete på hög höjd

Ta reda på mer!

I denna rekrytering samarbetar Preem med TNG. Om du har frågor om tjänsten, kontakta Liza Andersson på 031-761 22 23. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 11 juni. För att söka jobbet, följ anvisad länk.

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2017-06-11

Kontaktperson:

Liza Andersson, TNG
tel: 031-761 22 23

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här