El, Analys och Instrumenttekniker (Feriearbetare) till Preems raffinaderi i Lysekil

Är du teknikintresserad, social och är riskmedveten? Trivs du att arbeta i team och nyfiken att få lära dig nya saker? Då kan du vara den vi söker.

Ta del av Preems avancerade teknik
Arbetsuppgifterna som man deltar i tillsammans med en erfaren tekniker varierar och innehåller bland annat:

  • Underhålls- och reparationsarbeten i el och instrument segmentet
  • Felsökning i avancerade styrsystem
  • Rondering av eldistributionsystem
  • Verifiering och kalibrering av analysinstrument
  • Upprätthålla god ordning i våra lokaler och fordon på avdelningen 

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.

För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten kräver att du har fyllt 18 år.

Har du den här bakgrunden?

Vi söker teknikintresserade och ambitiösa gymnasie- eller högskolestuderande med el-, naturvetenskaplig- eller teknisk inriktning.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet.

 

Är det här du?

Vi tror att du som söker gillar att samarbeta, är praktiskt lagd, ansvarsfull och flexibel. Eftersom Preem präglas av ett högt säkerhetstänk är det också viktigt att du är noggrann i din person och trivs med att följa tydliga regler och rutiner. Det är även meriterande om du har god datorvana.


Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

En bra början på karriären
Många som sommarjobbar hos oss kommer tillbaka varje sommar under studietiden. Efter din examen finns det goda möjligheter till en fortsatt anställning. Preem kommer att ha ett stort behov av personal inom de närmsta åren. Så, vi kanske inte kan garantera sol, men för rätt person kan vi helt säkert erbjuda ett utvecklande sommarjobb med ljusa framtidsutsikter.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Susan Patriksson, tel 010-450 35 97. Sista ansökningsdag är 12 feb 2023

 

Välkommen med din ansökan!

 

Då Preem är ett säkerhetsklassat företag kan en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling skall kunna uppvisas.

 

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

 

 

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2023-02-12

Kontaktperson:
Susan Patriksson +46 10 450 35 97

Ansök här

universum-most-attractive.jpg

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Senast år 2030 ska Preem producera 5 miljoner kubikmeter förnybara drivmedel, och senast 2035 ska vi vara klimatneutrala i hela värdekedjan.

Våra raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer drivmedel, eldnings- och smörjolja samt andra produkter till företag och privatpersoner. Vi har ett rikstäckande servicenät med drygt 520 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har cirka1 500 anställda varav 1 100 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2021 var Preems omsättning 89,6 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här