Lösningsspecialist (Digital Channels) till Preem

Vill du vara med och bidra till omvandlingen mot ett hållbart samhälle och jobba för framtiden redan idag?

Som Lösningsspecialist på Preem kommer du att axla en ny roll där du kommer att vara tekniskt leveransansvarig och leda externa konsulter i utvecklingen av Digital Channels och tillsammans med Team Lead göra olika tekniska val framåt.

Om rollen:

Som Lösningsspecialist kommer du ansvara för hanteringen av affärskritiska IT-komponenter inom Microsoft cloud-området. Tillsammans med olika intressenter leder du arbetet mot molnet med flertalet spännande initiativ på gång. Team Digital Channels ansvarar för alla Preems webb och appar både externa och interna där vi använder EpiServer/Optimizely som plattform för webb och har egenutvecklade app lösningar.

Du kommer att ansvara för incident-, service request, problem- och change-ärenden blir lösta i enlighet med beslutade rutiner och processer, självständigt eller med stöd från kollegor.

 

Då du har en nyckelroll i teamet kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper. Du motiverar andra och har en förmåga att leda aktiviteter i mål. Du är kvalitetsmedveten och har goda erfarenheter av att leverera inom uppsatt tid och budget. Du är kommunikativ och van vid att leda diskussioner.

Preem är en modern arbetsplats som erbjuder flexibilitet i arbetet där du kan välja att arbeta på distans hälften av din arbetstid. Placeringsort är Stockholm.

Om dig:

  • Du har ett genuint intresse för IT/teknik och jobbar idag med (Episerver) Optimizely.
  • Du har erfarenhet av utveckling inom Webb.
  • Du har ledarskapserfarenhet och ansvarar för att planera och leda förändringsarbetet.

Rollen kräver att man kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.

Är du intresserad av att få veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Preem med IDG Recruitment. Om du vill veta mer eller har frågor kring rollen, vänligen kontakta Mats Larsson, Rekryteringskonsult 072 741 00 28 / mats.larsson@idg.se

Vänligen ansök snarast med ditt CV eller LinkedIn-profil. Vi behandlar ansökningar löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2023-03-30

Skicka in din jobbansökan:
mats.larsson@idg.se

Kontaktperson:

Mats Larsson: Senior Recruitment Consultant

+46 70-301 43 74