Fastighetsingenjör till Preems raffinaderi i Lysekil

Vill du fortsätta att utvecklas inom fastighetsutveckling på en komplex och utmanande anläggning tillsammans med kunniga kollegor? Här får du möjligheten att söka dig till ett av Skandinaviens största raffinaderier.

Preem växer och därför söker vi en Fastighetsingenjör på heltid till Preems raffinaderi i Lysekil. Tjänsten innebär ett genomförandeansvar för drift och underhållsåtgärder på Preemraffs fastigheter och infrastruktur i Lysekil. En del av arbetet kommer också vara riktat mot större projekt så som tex revisionsstopp.

 

Jobba för framtiden redan idag

Fastighetsavdelningen består av en Fastighetschef, en Projektingenjör, två Fastighetsingenjörer samt en Transport- och Servicegrupp och arbetar med alla delar inom Facility Management. Avdelningens arbete innefattar stöttning av kärnverksamheten och samordning av processer på de två raffinaderierna i Lysekil och Göteborg. Det förekommer ett tätt samarbete med övriga avdelningar i Lysekil samt mellan de två orterna.

 

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom

kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där arbetet sker på dagtid med placering i Lysekil. Det förekommer resor till Göteborg någon gång per månad.

 

Har du den här bakgrunden?

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet som Fastighetsingenjör, Fastighetsförvaltare eller liknande befattning, gärna i en organisation med ett stort och komplext fastighetsbestånd. Du har eftergymnasial utbildning på högskole- eller yrkesutbildningsnivå med inriktning mot fastighet, bygg eller lantmäteri och du känner dig trygg i beställarrollen samt med de juridiska och ekonomiska frågor som rör fastighetsförvaltning. Rätt person kan uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska och engelska samt innehar B-körkort.

 

Är det här du?

För att passa in i rollen är det viktigt att vilja driva och utveckla arbetsmetoder och processer för att upprätthålla och förbättra fastigheternas tillförlitlighet. Du tänker proaktivt och kan förutse kunders behov och kommer med egna förslag och lösningar. Som person är du flexibel, lyhörd och kommunikativ samt har ett glatt och positivt förhållningssätt. Du har en vilja att växa och utvecklas tillsammans med en avdelning som känner stolthet i att förbättra och underhålla företagets fastigheter och infrastruktur.

 

Ta reda på mer!

I denna rekrytering samarbetar Preem med Dfind Science & Engineering. För mer information kontakta rekryteringskonsult Johanna Engblom eller Nadja Bergman. Ansökan till tjänsten görs via anvisad länk senast 16 april 2017. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2017-04-16

Kontaktperson:

Johanna Engblom,
tel: 072-532 84 41

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här