Fastighetsjurist med projektledarerfarenhet, Stockholm

Har du erfarenhet av Fastighetsjuridik och är redo för en ny arbetsplats? Preem söker nu en Fastighetsjurist med projektledarerfarenhet för en ny roll till Stationsfastigheter.

Jobba för framtiden reda idag

Avdelningen stationsfastigheter är en nybildad avdelning med ansvar för Preems etablering, drift- & underhåll samt utveckling av deras drivmedelsrelaterade anläggningar och utrustningar.

Som Fastighetsjurist kommer du att ingå i en avdelning som består av 17 personer och rapportera till Chefen för Stationsfastigheter.

Ansvarsområden
• Ansvara för Preems inhyrningsaffär på anläggningar som bara säljer drivmedel.
• Ansvara för administration, inventering, uppdatering, registrering och upprättande samt förhandling av Preems nyttjanderättsavtal både vad gäller nya och befintliga anläggningar.
• Vid behov ge stöd åt distriktschefer och ingenjör vid omförhandling och tolkning av skötselavtal och Preems nyttjanderättsavtal samt vid förhandlingar med fastighetsägare och andra sakägare inom vårt ansvarsområde.
• Följa upp och stämma av befintliga nyttjanderättsavtal.
• Vid behov driva detaljplaneändringar.
• Ansvarig för samordning med externa partners såsom konsulter, samt fastighetsägare.
• Driva och ansvara för fastighetsutvecklingsprojekt, både vad gäller nyetablering, ombyggnationer samt avetableringar.

Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer - från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Stockholm.

Har du den här bakgrunden?
Vi vill att du som söker har relevant utbildning så som jurist eller fastighetsekonom. Du har minst 5 års kvalificerad arbetslivserfarenhet med minst tre års kvalificerad erfarenhet avseende fastigheter och hyresaffärer inom nämnda områden. Du har goda kunskaper i fastighetsrätt och projektledning. Vidare är du en god kommunikatör i både tal och skrift. I rollen ingår vissa resor inom Sverige på regelbunden basis, varför körkort B är ett krav. Du har god datorvana och behärskar Officemiljön utmärkt.

Är det här du?
Som person är du analytisk och resultatinriktad med ett affärsmässigt synsätt och agerande. Du är självgående, flexibel samt bör kunna fatta självständiga beslut. Du har en förmåga att tänka strategiskt samtidigt som du fungerar i en operationell miljö. Preem kommer värdesätta social kompetens, kommunikationsförmåga samt förmågan att bygga relationer då stor vikt ligger vid den personliga lämpligheten.

Mer Information
I den här rekryteringen samarbetar Preem med Harvey Nash. Vid frågor är du välkommen att kontakta Anna-Sofia Renman 073-773 13 48 alt. anna-sofia.renman@harveynash.se. Vi arbetar med löpande urval så ansök så snart som möjligt genom att skicka ditt CV till ansokan@harveynash.se och märk ämnesraden med referensnummer 5622.

Välkommen in med din ansökan!

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2017-10-06

Kontaktperson:

Anna-Sofia Renman:
073-773 13 48 alt. anna-sofia.renman@harveynash.se

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här