Fem stycken skiftgående brandmän till Preemraff i Lysekil

Är du en engagerad och säkerhetsmedveten brandman? Tycker du om att arbeta med att förebygga brand och olyckor? Då kan du vara den vi söker. 

Jobba för framtiden redan idag
Du startar med en månads utbildning för att därefter vikariera för vår ordinarie personal som är på semester. Utbildningen är förlagd till dagtid men resterande period av anställningen är skiftgång.
Efter sommaren har vårt raffinaderi revisionsstopp och då blir du en naturlig förstärkning av vår räddningstjänst.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av bland annat avhjälpande räddningstjänst såsom brand, gasläckage, olycksfall och miljöspill samt förebyggande säkerhetsarbete. Preem eftersträvar bästa möjliga säkerhetsarbete och i tjänsten ingår att upprätthålla och utveckla arbetet med att förebygga brand och olyckor.

Tjänsterna är tidsbegränsade perioden 1 maj-30 november 2019.

Du blir en viktig del av Preem – Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Vår framtidsresa innebär att du som jobbar här får användning för ditt lösningsfokus och din positiva syn på förändringar. Men det är inte allt. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter kan du räkna med goda utvecklingsmöjligheter inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Har du den här bakgrunden?
Vi söker dig som har gymnasiekompetens, helst med teknisk inriktning. Tidigare erfarenheter inom räddningstjänsten eller pågående alternativt slutförda SMO-studier är starkt meriterande. C-körkort är ett krav liksom att klara av AFS minimikrav på 4,5 km/tim på rullbandstest. Tjänstbarhetsintyg för rökdykning är meriterande.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Är det här du?
Du som söker har god fysik, är ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten. Som person är du utåtriktad, samarbetsvillig och har en god förmåga att arbeta både i grupp och självständigt. Erfarenhet av att koordinera, samordna och arbeta med säkerhet är meriterande.

Ta reda på mer!
Har du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tomas Beillon, Chef Räddningstjänsten, 010-450 35 55.
Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, men senast den 14 november.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2018-11-14

Kontaktperson:
Tomas Beillon +46 10-450 35 55

Ansök här