Medicinsk sekreterare till Preems Företagshälsovård i Göteborg

Är du utbildad medicinsk sekreterare och intresserad av att jobba på ett företag som blev utsett till Sveriges andra bästa arbetsgivare under 2017? Då kan rollen som Medicinsk sekreterare på Preems företagshälsovård i Göteborg vara något för dig!

Arbetsbeskrivning
Som medicinsk sekreterare på Preem så blir du en del av Preems inbyggda företagshälsovård och tillsammans arbetar ni hälsofrämjande för Preems 1050 medarbetare vid raffinaderierna i Lysekil och i Göteborg. Företagshälsovården ansvarar även för att serva Preems drygt 350 medarbetare på huvudkontoret i Stockholm.

Som Medicinsk sekreterare på Preem kommer du jobba i en bred administrativ roll med varierande arbetsuppgifter. Du kommer bl.a. jobba med remisshantering, transkribering, personal- och lönehantering och diagnosklassificering. Du kommer ha kontakt med myndigheter, patienter och leverantörer samt arbeta med reception och kassatjänster.

Som person är det viktigt att du är serviceinriktad, självgående, initiativrik och att du har förmågan att jobba proaktivt och se vad som behöver göras. Då denna roll är ny så är det viktigt att du trivs med att bygga och utveckla verksamheten i samarbete med dina kollegor.

Kvalifikationer
Utbildad medicinsk sekreterare med minst 1 års likvärdig yrkeserfarenhet.

För mer information
Kontakta rekryteringskonsult Josef Heijbel, telefon: 072 507 03 77 alt epost: josef.heijbel@randstad.se

Sista ansökningsdag 2018-04-24. Då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdag ber vid dig söka snarast.

Lön
Individuell lönesättning

Ort
Huvudsakligen Göteborg. Visst resande (ca 50 dagar per år) förekommer till Lysekil och Stockholm. B-körkort är ett krav.

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner 

Välkommen med din ansökan!

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2018-04-24

Kontaktperson:

Josef Heijbel
Rekryteringskonsult Randstad
Tel: 072-507 03 77

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här