Företagssköterska till Preems raffinaderi i Göteborg

Vill du arbeta förebyggande och i syfte att verka för en hälsofrämjande arbetsmiljö? Då kan du vara den företagssköterska som vi söker!

Inom Preem har säkerhet, hälsa och arbetsmiljö högsta prioritet. Vi har en ”nollvision” som bl.a. innebär att ingen ska skadas eller bli sjuk på grund av arbetet. Vi är också övertygade om att god arbetsmiljö och hälsa ökar trivseln och arbetsglädjen bland våra medarbetare, vilket i sin tur bidrar till vår framgång. Preems inbyggda företagshälsovård har i uppdrag att arbeta förebyggande för att skapa en hälsofrämjande arbetsplats. Företagshälsovårdens uppgifter omfattar bl.a. genomförande av hälsoundersökningar (på individ-, grupp- och organisationsnivå), rehabiliteringsarbete, arbetsmedicinsk konsultation och rådgivning, akutsjukvård, interna utbildningar o.s.v. Avdelningen tillhandahåller företagshälsovård till ca 1000 medarbetare vid våra raffinaderier i Lysekil och i Göteborg. Avdelningen ansvarar även för att serva våra ytterligare drygt 400 medarbetare som arbetar vid vårt huvudkontor i Stockholm och våra depåer runtom i landet, vilket delvis sker genom extern part. 

Jobba för framtiden redan idag
Arbetet som företagssköterska är varierande och grundar sig i förebyggande arbete med syfte att verka för en hälsofrämjande arbetsmiljö. I arbetet som företagssköterska hos oss ingår arbetsuppgifter som hälso- och arbetsmiljöundersökningar, rehabilitering, konsultation avseende arbetsmiljö och arbetsmedicinska frågor, provtagning, rådgivning till medarbetare och chefer, samt genomförande av interna utbildningar. Det förekommer även viss akutverksamhet, samt att företagshälsovården utbildar vår interna räddningstjänst i akutsjukvård. Du kommer att jobba i team tillsammans med läkare och sjuksköterskor samt ha tillgång till psykologer och fysioterapeuter.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetstiden är förlagd under dagtid. Tjänsten är placerad på Preems raffinaderi i Göteborg men resor till Lysekil och Stockholm samt depåer runt om i Sverige kan förekomma.

Har du den här bakgrunden?
För att passa för tjänsten söker vi i första hand dig som är utbildad företagssköterska alternativt genomfört delar av företagssköterskeutbildningen.

Är du distriktsköterska eller leg. Sjuksköterska med erfarenhet av företagshälsovård, hälsoundersökningar eller andra meriterande erfarenheter och de personliga egenskaper vi söker är du välkommen att söka tjänsten.

Meriterande om du har erfarenhet inom hälsopromotion inklusive friskvård, rehabilitering, akutsjukvård, ergonomi och samtalsmetodik.

Är det här du?
Som vår nya kollega är du en positiv och social person som ser vikten av att erbjuda sin personal ett gott hälsofrämjande stöd. Du är driven och engagerad i ditt arbete och har ett genuint intresse för människor och deras arbetsmiljö. Då du kommer ha många kontakter i ditt dagliga arbete är det viktigt att du är kommunikativ och bra på att knyta och bibehålla kontakter. Stämmer detta bra in på dig så har du en bra grund för att lyckas som företagssköterska på Preem. Du har god administrativ förmåga och datorvana. Körkort är ett krav då resor i tjänsten kan förekomma.

Ta reda på mer! 
I denna rekrytering tar vi hjälp av Randstad och har du frågor om tjänsten kontakta gärna Rekryteringskonsult AnnaKatarina Jonsson på 070-343 97 17 alt. annakatarina.jonsson@randstad.se Intervjuer kommer ske löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Välkommen med din ansökan!

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2018-04-06

Kontaktperson:

AnnaKatarina Jonsson
Rekryteringskonsult Randstad
Tel: 070-343 97 17

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här