Förrådstekniker Preemraff, Göteborg

Vill Du arbeta med förråds- och materialhantering på ett av världens mest moderna raffinaderier? Trivs Du i en säkerhetsmedveten organisation och få möjlighet till utveckling på arbetet? Då kan Du vara vår nya förrådstekniker till vårt team i Göteborg!

Jobba för framtiden redan idag
Du kommer att ingå i vårt förrådsteam där din uppgift blir att stötta främst underhåll/process för att bidra till en hög driftstillgänglighet. Arbetet innebär mycket kontakter med både interna och externa kunder samt leverantörer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:
• Förråds- och materialhantering såsom godsmottagning (inklusive kontroll av ankommande gods), orderplock, materialutlämning m.m.
• Truckkörning, hantering av kemikalier och farligt gods.
• Administration av material i vårt inköps- och underhållssystem Maximo.

Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Vår framtidsresa innebär att du som jobbar här får användning för ditt lösningsfokus och din positiva syn på förändringar. Hos oss finns det alltid något nytt att lära sig.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, placering Göteborg. Du kommer att arbeta heltid och dagtid (kl. 07:30-15:54). Vi erbjuder flexibel arbetstid. Övertid kan förekomma vid speciella tillfällen men då efter överenskommelse. Du kommer ingå i ett förrådsteam om sex befattningar.

Har du den här bakgrunden?
• En gymnasial utbildning eller motsvarande, gärna relaterad till logistik, teknik eller produktion.
• Truckkort A+B, truckvana samt B-körkort är ett krav.
• Goda kunskaper i engelska och allmän datavana.
• Det är även meriterande med erfarenhet ifrån förrådsverksamhet, logistik, hantering av farligt gods eller arbete med industriellt underhåll och reservdelar. Har du även arbetat enligt 5S eller kunskaper om processteknisk utrustning och material är det också ett plus.

Är det här du?
För att lyckas i tjänsten behöver du vara noggrann, serviceinriktad och tycka om att ta ansvar. Då du kommer stötta medarbetare internt såväl som leverantörer och kunder är det viktigt att du är lyhörd, prestigelös och samarbetsvillig, med en god förmåga att arbeta både i grupp och självständigt. Du måste ha ett högt säkerhetstänk då Preem sätter säkerheten i främsta rummet.  Erfarenhet av att koordinera och samordna arbeten är meriterande.

Ta reda på mer!
Om du har frågor gällande tjänsten, kontakta tf Förrådschef Henrik Olofsson på tel. 010-450 30 51. Välkommen med din ansökan till jobb@preem.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 17:e december 2017.  Märk din ansökan "Förrådstekniker GOR".

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2017-12-17

Skicka in din jobbansökan:
jobb@preem.se

Kontaktperson:

tf Förrådschef Henrik Olofsson tel. 010-450 30 51

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här