Förrådstekniker Preemraff, Lysekil

Vill Du arbeta med förråds- och materialhantering på ett av världens mest moderna raffinaderier under vårt Revisonsstopp hösten 2019?

Jobba för framtiden redan idag
Du kommer att ingå i förrådsteamet under vårt revisionsstopp hösten 2019. Där din arbetsuppgift innebär materialhantering; från godsmottagning till materialutlämning, samt övriga förekommande uppgifter i förrådet. Arbetet innebär många kontaktytor, både internt och med externa kunder och leverantörer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:
• Förråds- och materialhantering såsom godsmottagning (inklusive kontroll av ankommande gods), orderplock, materialutlämning m.m.
• Truckkörning, hantering av kemikalier och farligt gods.
• Administration av material i vårt inköps- och underhållssystem Maximo.

Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Vår framtidsresa innebär att du som jobbar här får användning för ditt lösningsfokus och din positiva syn på förändringar. Hos oss finns det alltid något nytt att lära sig.

Anställningen är tidsbegränsad under vårt revisionsstopp, med en varierad längd på anställningen. Arbetstiden är dagtid. Övertid kan förekomma vid speciella tillfällen men då efter överenskommelse.

Har du den här bakgrunden?
• En gymnasial utbildning eller motsvarande.
• Truckkort A+B samt god truckvana
• B-körkort är ett krav.
• Goda kunskaper i engelska och allmän datavana
Meriterande är erfarenhet av förrådsverksamhet, logistik, hantering av farligt gods eller arbete med industriellt underhåll och reservdelar.

Är det här du?
För att lyckas i tjänsten behöver Du vara noggrann, serviceinriktad och ha ett högt säkerhetstänk. Det är viktigt att Du är lyhörd, prestigelös och samarbetsvillig. Du har en god förmåga att arbeta både i grupp och självständigt.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten, kontakta Henrik Olofsson på tel. 010-450 30 51.
Skicka in din ansökan senast den 21:e oktober 2018. Tillträde av tjänsterna kommer att ske under januari – mars 2019.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2018-10-21

Kontaktperson:
Henrik Olofsson +46 10-450 30 51

Ansök här