Förrådstekniker till Preems raffinaderi i Lysekil

Förrådstekniker till Preems raffinaderi i Lysekil
Vill Du arbeta med förråds- och materialhantering på ett av världens mest moderna raffinaderier?

Jobba för framtiden redan idag
Du kommer att ingå i förrådsteamet i Lysekil, där din uppgift blir att stötta främst underhåll/process för att bidra till en hög driftstillgänglighet. Arbetet innebär mycket kontakter med både interna och externa kunder samt leverantörer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:
• Förråds- och materialhantering såsom godsmottagning (inklusive kontroll av ankommande gods), orderplock, materialutlämning m.m.
• Truckkörning, hantering av kemikalier och farligt gods.
• Administration av material i vårt inköps- och underhållssystem Maximo.
• Ansvara för ett eget artikelsortiment av förbrukningsmaterial och reservdelar.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Anställningen är tillsvidare, heltid och arbetstiden är dagtid. Övertid kan förekomma vid speciella tillfällen men då efter överenskommelse.

Har du den här bakgrunden?
• En gymnasial utbildning eller motsvarande, gärna relaterad till inköp/logistik, teknik eller produktion.
• Truckkort A+B samt god truckvana
• B-körkort är ett krav.
• Goda kunskaper i engelska och god datavana.
Meriterande är erfarenhet av förrådsverksamhet, materialanskaffning, logistik, hantering av farligt gods eller arbete med industriellt underhåll och reservdelar.

Är det här du?
För att lyckas i tjänsten behöver Du vara noggrann, serviceinriktad och ha ett högt säkerhetstänk. Det är viktigt att Du är lyhörd, prestigelös och samarbetsvillig. Du har en god förmåga att arbeta både i grupp och självständigt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten, kontakta Henrik Olofsson på tel. 010-4503051 Intervjuer kommer att hållas löpande. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 28 aug 2022.
Då Preem är ett säkerhetsklassat företag kan en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling skall kunna uppvisas.
Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

#LI-CB1

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2022-08-28

Kontaktperson:
Henrik Olofsson +46 10-450 30 51

Ansök här

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 500 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2019 var Preems omsättning cirka 96 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här