Förvaltningsledare Marknad Preem, Stockholm

Vill du utvecklas i en verksamhetsnära roll och ta nästa steg inom systemförvaltning? Brinner du för att arbeta affärsorienterat tillsammans med en snabbrörlig och kreativ organisation? Då kan du vara den vi söker.

Jobba för framtiden redan i dag

Som Förvaltningsledare inom Marknad & Försäljning arbetar du tillsammans med Preems IT-avdelning för att ge Affärsområde Marknad & Försäljning rätt IT-stöd. Avdelningens fokus är att överbrygga gapet mellan verksamheten och IT på en strategisk och taktisk nivå och bidra till ökad affärsnytta genom nya/förbättrade IT lösningar. Du kommer in i en expansiv fas där nya samarbeten och system håller på att implementeras. Det kommer finnas goda möjligheter till personlig och professionell utveckling. Arbetsmiljön är välkomnande och präglas av högt i tak och det finns är en bra balans mellan arbete och fritid.


Vårt förvaltningsteam består av fem medarbetare och nu söker vi en ny kollega som ska fokusera på våra kort- och kassasystem. Till vårt förvaltningsarbete använder vi förvaltningsmetoden PM3 och arbetar i tätt samarbete med IT-avdelningen.


Några av dina arbetsuppgifter;

  • Tillsammans med IT leda arbetet med kravinsamling, testning, och att verifiera och godkänna interna och externa leveranser
  • Samla verksamhetens krav till årlig förvaltningsplan samt i löpande dialog säkerställa rätt prioritering och plan för IT-förvaltningen inom gällande ramar
  • Du har ansvar att följa upp budget och utfall. Detta innebära bl a att kontera fakturor för arbete som genomförts av leverantör i de förvaltningsobjekt man ansvarar för.
  • Leda och delta i förvaltningsmöten, möten med verksamhet, leverantörsmöten, mm
  • Rapportera framdrift och avvikelser inom förvaltningen till förvaltningens styrgrupp (Förvaltningsägare/Teknikägare)

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Tjänsten är en tillsvidare anställning med placering på Preems huvudkontor i Stockholm.


Har du den här bakgrunden?

Du har minst 2-3 års erfarenhet av förvaltningsledning alternativt har du arbetat nära förvaltning i dina tidigare anställningar. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med PM3, budgetarbete, kravspecificering samt kort- och kassasystemsförvaltning. Vidare är det meriterande med erfarenhet av projektledning.

Är det här du?

Du har förmåga att koordinera och prioritera flera projekt parallellt och du trivs i en händelserik miljö. Som person är du strukturerad och noggrann samtidigt som du är social och utåtriktad med en lösningsorienterad inställning. Du har lätt för att samarbeta och att anpassa dig till olika situationer och människor. Vidare är du van att ta ansvar och arbeta självständigt genom att driva både operativa och strategiska frågor.


Ta reda på mer!

Är du intresserad av denna tjänst, sök redan idag. I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ann-Christine Holmer på 070 221 5970, ann-christine.holmer@dfind.se eller researcher Louise Nachtweij 070-367 52 64, louise.nachtweij@dfind.se. Ansökan; ditt personliga brev och CV skickas via www.dfind.se. Senast den 31 augusti vill vi ha din ansökan. Intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan!


Fackliga kontaktpersoner: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2017-08-31

Kontaktperson:

Rekryteringskonsult Ann-Christine Holmer Dfind IT på 070 221 5970, ann-christine.holmer@dfind.se eller researcher Louise Nachtweij 070-367 52 64, louise.nachtweij@dfind.se.

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här