Gruppchef till Verkstad och Verktygsförråd Preemraff, Lysekil

Vill Du arbeta på ett av världens mest moderna raffinaderier i en organisation där ingen dag är den andra lik? Är Du en gruppchef med erfarenhet av att leda och utveckla personal samt verksamheten? Då kan Du vara den kvalitets- och säkerhetsmedvetna gruppchefen vi nu söker till Preem i Lysekil!

Jobba för framtiden redan idag
Vi söker en gruppchef som skall verka för utveckling och effektivisering av verksamheten inom mek- o rörverkstaden, ventilverkstad och verktygsförråd. Dina ansvarsområden ligger inom;
- Maskin- och reparationsarbeten inom den mekaniska verkstaden
- Svetsansvarig gentemot ackrediterat organ.
- Underhållsansvarig för raffinaderiets säkerhets- och kontrollventiler.
- Underhåll och utveckling av dagens verktygsförråd.
- Ansvarig i samråd med närmaste chef för budget och kostnadsuppföljning.

Du arbetar med budgetering, planering, koordinering, uppföljning samt utveckling av verksamheten. I detta ingår bland annat:
- Personal- och utbildningsansvar för underställd personal i Mek- och rörverkstaden
(10 personer), ventilverkstad samt verktygsförråd.
- Ansvarar för samtliga svetsutrustningar, verkstadsmaskiner och testutrustningar.
- Ansvarar för Preemraffs fasta gasanläggningar avseende svetsning.
- Ansvarar för arbetsmiljöuppgifter enligt delegering inom arbetsområdet.
- Vidta åtgärder inom ramen för gällande befogenheter för att förebygga olyckor samt verka för en bra arbetsmiljö.

Tjänsten innebär många kontaktytor både internt och externt och Du deltar i flera parallella projekt. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Har du den här bakgrunden?
Vi vänder oss till dig som har teknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller eftergymnasial ingenjörsutbildning kompletterad med ledarutbildning.
Dokumenterad ledarförmåga för reparationer av roterande utrustning och svetsningsarbeten inom raffinaderi eller tung processindustri är meriterande.

Goda kunskaper inom EU´s normer för svetsarprövning enligt
SS-EN ISO 15614-1 och SS-EN ISO 9606-1.

Är det här du?
Du trivs med många kontaktytor och har en god social förmåga. Säkerhets- och kvalitettänkande ser Du som en självklarhet. Goda kunskaper kring underhållsplanering, kostnadsuppskattningar och att leda mindre investeringsprojekt är önskvärt.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ta reda på mer!
Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Jonas Rosenius, telefon: 010-450 38 38. Skicka in din ansökan omgående, dock senast den 19:e oktober 2018. Vänligen skicka in ditt cv och personliga brev på nedanstående länk.

Välkommen med din ansökan! 

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

#LI

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2018-10-19

Kontaktperson:
Jonas Rosenius +46 10-450 38 38

Ansök här