Gruppchef Underhåll Rör till Preems raffinaderi i Lysekil

Vill du bidra till fortsatt utveckling av ett av Europas modernaste och Skandinaviens största raffinaderier? Trivs du i en ledande roll inom underhåll? Då kan du vara den Gruppchef vi söker!

Jobba för framtiden redan idag

Nu söker vi en Gruppchef Underhåll Rör på heltid till Preems raffinaderier i Lysekil. Tjänsten innebär ett personalansvar för 16 kollektivanställda medarbetare inom rör som tillsammans bedriver förebyggande och avhjälpande underhållsarbete på areans statiska utrustning. I verksamhetsområdet ingår förekommande arbeten inom svetsning, rörsystem, värmeväxlare, torn, kärl och reaktorer. Som Gruppchef Underhåll Rör ansvarar du för att nå gruppens uppsatta mål vad gäller arbetsmiljö, medarbetare, tillgänglighet, kvalité och budget. I tjänsten ingår bland annat:

 

• Personal- och arbetsmiljöansvar för medarbetarna

• Budgetansvar för gruppens verksamhet och kostnader

• Resursplanering utifrån tidsplan och krav på tillgänglighet

• Säkerställande av gruppens arbetsmiljö, kompetensutveckling, arbetskvalité och personalplanering

 

Som Gruppchef Underhåll Rör ingår du i areans ledningsgrupp och tjänstgör vid behov i Preems beredskapsstyrka. Tjänsten avser dagtid.

 

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

 

Har du den här bakgrunden?

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från en ledarroll inom industrin eller teknikområdet. Vi ser gärna en teknisk vidareutbildning med påbyggnad inom ledarskap, eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Tidigare arbete inom underhåll är starkt meriterande. Vi förväntar oss att du har en god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift, samt att du behärskar grundläggande mjukvaror så som Office-paketet.

 

Är det här du?

Rätt person är en utvecklande och stödjande ledare med god samarbetsförmåga som ser till helheten. Vi tror att du är en engagerad och lösningsfokuserad person som ser positivt på utmaningar. Då du i din roll kommer att påverka och driva arbetet inom mekaniskt underhåll bör du vara kommunikativ och förändringsbenägen. Vidare trivs du med att arbeta i en målstyrd verksamhet.

 

Ta reda på mer!

I denna rekrytering samarbetar Preem med Dfind Science & Engineering. För mer information kontakta rekryteringskonsult Johanna Engblom. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 19 februari 2017. För att söka jobbet, följ anvisad länk. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2017-02-19

Kontaktperson:

Johanna Engblom, Rekryteringskonsult,
tel:0725-328441

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här