Gruppchefer Konstruktion Lysekil

Preem är inne i ett expansivt skede och Projektavdelningen behöver nu förstärka med 2 grupper. Vi söker nu 2 stycken konstruktions-gruppchefer. Vill du bli chef för någon av grupperna inom Projektavdelningen hos Preem i Lysekil? Då kan du vara den vi söker.

 

Jobba för framtiden redan idag

Projektavdelningen har idag 55 befattningar och har sin huvudsakliga verksamhet med ny- och ombyggnadsarbeten på Raffinaderierna i Lysekil och Göteborg.

En grupp kommer att innehålla kompetenser inom rör- och mekanisk-konstruktion. Den andra gruppen kommer att innehålla kompetenser inom el-, instrument-, SIL- och analys-konstruktion.

Du kommer att leda och fördela arbetet i någon av ovanstående grupper inom Projektavdelningen där du kommer att ansvara för konstruktionsverksamheten inom ditt område samt att de genomförs enligt överenskomna planer och enligt internt ställda krav samt myndighetskrav. Till din hjälp har du en ingenjörsgrupp bestående av egen personal i form av projektingenjörer men också inhyrda konsulter med erforderlig kompetens. Du kommer att vara lönesättande samt sätta och följa upp mål för dina medarbetare. Du drivs av att leda din grupp mot gemensamma mål samt utveckla ditt ledarskap tillsammans med din grupp.

Du kommer också att leda möten med verksamheten och leverantörer, ansvara för arbetsmiljö samt utöva tillsyn i gruppen.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom

kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du blir stationerad i Lysekil.

Har du den här bakgrunden?

För att passa på tjänsten behöver du ha:

  • Civilingenjörsexamen alternativ högskoleingenjörsutbildning kombinerat med lång praktisk erfarenhet.
  • Erfarenhet från konstruktion/projektledning.
  • Erfarenhet från chefs/ledande befattning är önskvärd.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Är det här du?

Som vår nya kollega är du strukturerad och analytisk men också drivande, kommunikativ och ansvarstagande i ditt arbete. Du har goda ledaregenskaper med förmåga att både entusiasmera och styra mot fastställda mål. Du kommer att ha många kontakter både inom och utanför företaget i ditt dagliga arbete och tycker därför om att samarbeta med andra inom olika delar av Preem och samarbetspartners.

Ta reda på mer!

Om du har frågor om tjänsten, kontakta Liza Andersson på 031-761 22 23. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 29 april. För att söka jobbet, följ anvisad länk.

 

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2017-04-29

Kontaktperson:

Liza Andersson, TNG på 031-761 22 23

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här