HRIT Business Process Manager, Stockholm

Är du nyskapande, och vill leda den digitala förändringsresan inom HRIT-området på Preem? Motiveras du av att arbeta i en stimulerande miljö med många kontaktytor och med mycket eget ansvar? Vi söker dig som har goda kunskaper inom HR-system och processutveckling. Du har en stark vilja att utveckla hållbara HRIT-processer, i ett bolag som leder utvecklingen mot ett hållbart samhälle.

Jobba för framtiden redan idag
I rollen som HRIT Business Process Manager kommer du att tillhöra sektionen HR Servicecenter bestående av tio personer, som tillsammans ansvarar för att höja servicegraden och förbättra rådgivningen inom HR-området, samt att ständigt öka den upplevda affärsnyttan i HR:s leverans. Ditt fokus är att tillgodose HR:s och verksamhetens behov när det gäller utveckling av processer och arbetssätt i HR:s system och verktyg. Du har en både drivande, samordnande och rådgivande roll som har många kontaktytor med superusers och verksamhetsspecialister inom HR, samt inom andra stabsfunktioner.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att:

  • Analysera befintliga arbetssätt och funktioner i HR-system och identifiera förändringsbehov
  • Driva HRIT processutveckling samt digitalisering/automatisering av arbetsflöden inom HR-området för befintliga system, tjänster och applikationer.
  • Leda samarbetsforum, aktiviteter och uppdrag kopplat till HRIT processutveckling
  • Facilitera workshops inom digitalt förändringsarbete
  • Utveckla Masterdata-leveransen ur ett HRIT-perspektiv
  • Omvärldsbevakning och erfarenhetsutbyten med branschkollegor
  • Inhämta krav för nya HRIT-stöd och upprätta projektdokumentation. Genomföra förstudier och val av system.

 Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt. I Universums undersökning Sveriges Bästa Arbetsgivare 2017 placerar vi oss på plats nummer 2. Vi är såklart oerhört stolta över att våra medarbetare tycker vi är en av Sveriges Bästa Arbetsgivare.

Tjänsten är ett vikariat från 1 december 2018 – 31 januari 2020, med placering på Preems huvudkontor i Stadshagen.

Har du den här bakgrunden?
Vi söker dig som har en högskoleexamen inom systemvetenskap, datavetenskap, HR eller motsvarande. Du har arbetat i minst 5 år inom IT eller HR området, gärna i en roll som projektledare eller förvaltningsledare. Du har ett genuint intresse för verksamhets- och processutveckling, och en god erfarenhet/kunskap av HR-system. Det är meriterande om du har erfarenhet inom systemförvaltning av HR-system samt av att jobbat med ärendehanteringssystem.

Är det här du?
Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper. För att vara framgångsrik i rollen som HRIT Business Process Manager är du handlingskraftig, strukturerad och har god förmåga att planera. Du motiveras av många kontaktytor i en utvecklingsorienterad roll som präglas av mycket frihet under ansvar. Då du kommer leda superusers och verksamhetsspecialister inom ramen för ditt ansvar, är det viktigt att du är bra på att samarbeta och kommunicerar tydligt. Utöver detta har du en positiv inställning, en nyfikenhet och en stark vilja att hålla både dig själv och andra ajour om förändringar inom ditt verksamhetsområde. Du kan identifiera dig med Preems värderingar Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande.

Ta reda på mer!

Om du har frågor om tjänsten, vänligen kontakta Helén Granås på telefon 010-450 10 28. Urvalet och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. För att söka jobbet, följ anvisad länk. 

Fackliga kontaktpersoner:  https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

 

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2018-11-04

Kontaktperson:
Helén Granås +46 10 450 10 28 +46 72 701 29 95