Hyresadministratör till Preem Stockholm

Är du utvecklingsorienterad, driven och strukturerad? Har du dessutom god erfarenhet av hyresadministration och vill vara en del av vårt härliga fastighetsteam!? Då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten
I rollen som hyresadministratör blir du en nyckelperson i vårt fastighetsteam. Du ansvarar bl.a. för in- och utbetalningar, administrerar avtal, leder uppdateringar och utveckling av fastighetssystem (PM/Unit4). Du bistår med rapporter till övriga inom gruppen och ser till att fastighets- och avtalsinformation hålls uppdaterad. Som Hyresadministratör kommer du att vara stationerad i Stockholm och ingå i gruppen Fastighetsutveckling & förvaltning, inom sektion Retail, som förvaltar och utvecklar våra ca 470 drivmedelsanläggningar i Sverige. Du kommer att ingå i en fullt engagerad och prestigelös grupp med högt i tak– här hjälps vi alla åt med att driva utvecklingen framåt.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, ansvarstagande, nyskapande och inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Huvudsakliga ansvarsområden:

- In- och utbetalningar av arrenden och hyror.
- Administrera avtal
- Bistå med analyser och rapporter som kan behövas inom gruppen,
- Bistå i digital utveckling inom gruppen,
- Kontoavstämningar
- Säkerställer att uppdateringar mot fastighetssystemet slår rätt ut i våra system,
- Superuser i fastighetssystemet (PM)
- Kundkontakt telefon och mail.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Preems huvudkontor i Stadshagen, Stockholm.

Har du den här bakgrunden?
Vi söker dig som har god erfarenhet av fastighetssystem, helst erfarenhet från PM/Unit4. Meriterande om du har redovisningskunskaper inom hyror. Du har god datorvana och goda kunskaper i Excel. Högskoleexamen inom ekonomi är meriterande.

Då Preem är ett säkerhetsklassat företag kan en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling skall kunna uppvisas.

Är det här du?
För att lyckas i rollen har du ett bra självledarskap. Du är strukturerad och utvecklingsorienterad och har lätt för att lära och inte rädd för att hänga med i utvecklingen. Du har lätt för att samarbeta och har en god kommunikativ förmåga och affärsmässighet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sabine Persson, Chef Fastighetsutveckling & förvaltning, telefon 010-450 15 61. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Skicka in ditt CV tillsammans med personligt brev så snart som möjligt, men senast den 10 mars 2023 .
Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner
#LI-CB1

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2023-03-10

Kontaktperson:
Sabine Persson +4510-450 15 61.

universum-most-attractive.jpg

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Senast år 2030 ska Preem producera 5 miljoner kubikmeter förnybara drivmedel, och senast 2035 ska vi vara klimatneutrala i hela värdekedjan.

Våra raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer drivmedel, eldnings- och smörjolja samt andra produkter till företag och privatpersoner. Vi har ett rikstäckande servicenät med drygt 520 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har cirka1 500 anställda varav 1 100 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2021 var Preems omsättning 89,6 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här