Industribrandman till Preemraff i Göteborg

Vill du arbeta på ett av världens mest moderna raffinaderier i en organisation där ingen dag är den andra lik? Lockas du också av att arbeta med frihet under ansvar och få möjlighet till ständig utveckling på arbetet? Vi söker nu en brandman till Preem i Göteborg.

Jobba för framtiden redan idag

I tjänsten som industribrandman på Preemraff i Göteborg arbetar du som fast stationerade industribrandmän på anläggningen. Preem eftersträvar bästa möjliga säkerhetsarbete och i tjänsten ingår att upprätthålla och utveckla arbetet med att förebygga brand och olyckor.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är:

-      Förebyggande arbete enligt Preems säkerhetsrutiner.
-      Tillsynsarbete.
-      Utbildningsarbete och information.
-      Provkörningar, övningar och utrustningstester.
-      Närvara vid skyddsronder och riskanalyser. 

Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Vår framtidsresa innebär att du som jobbar här får användning för ditt lösningsfokus och din positiva syn på förändringar. Men det är inte allt. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter kan du räkna med goda utvecklingsmöjligheter inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk. Hos oss finns det alltid något nytt att lära sig.

Tjänsten är heltid, tillsvidare och förlagd till dagtid, måndag till fredag.

Har du den här bakgrunden?  

Vi söker dig som har erfarenhet ifrån arbete inom processindustrin eller av brandskyddsarbete på Sevesoanläggningar. Utbildningen SMO – ”Skydd mot olyckor” eller motsvarande utbildning är ett krav. Även C-körkort samt goda kunskaper inom IT är ett krav.

Är det här du? 

Du som söker har god fysik, är ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten.
Som person är du utåtriktad, samarbetsvillig och har en god förmåga att arbeta både i grupp och också självständigt. 

Ta reda på mer!

Vid den är rekryteringen samarbete Preem med TNG. För frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Martin Andersson 031-761 22 21. Ansök senast 8 oktober. 

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2017-10-08

Kontaktperson:

Martin Andersson
Rekryteringskonsult TNG
Tel: 031-761 22 21

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här