Industribrandman till Preems raffinaderi, Göteborg

Industribrandman till Preems raffinaderi, Göteborg

Preemraff i Göteborg söker nu en industribrandman som tycker om att arbeta med att förebygga brand och olyckor.

Jobba för framtiden redan idag

I tjänsten som industribrandman på Preemraff i Göteborg arbetar du som fast stationerad industribrandman. Preem eftersträvar bästa möjliga säkerhetsarbete och i tjänsten ingår att upprätthålla och utveckla arbetet med att förebygga brand och olyckor.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är:

-      Förebyggande arbete enligt Preems säkerhetsrutiner.

-      Tillsynsarbete.

-      Utbildningsarbete och information.

-      Provkörningar, övningar och utrustningstester.

-      Närvara vid skyddsronder och riskanalyser.

 Tjänsten är heltid, tillsvidare och förlagd till dagtid. Viss beredskapstjänstgöring ingår.

 
Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Har du den här bakgrunden?

Vi söker dig som har erfarenhet ifrån arbete inom processindustrin eller av brandskyddsarbete. Utbildningen SMO – ”Skydd mot olyckor” eller motsvarande utbildning är ett krav. Även C-körkort samt goda datorkunskaper är ett krav.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet.

Är det här du?

Du som söker har god fysik, är ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten. Som person är du utåtriktad, samarbetsvillig och har en god förmåga att arbeta både i grupp och också självständigt.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

 Ta reda på mer!

Om du har frågor om tjänsten, kontakta Johan Axell, Brandskyddschef, 010-450 4241.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Skicka in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt men senast den 13 oktober 2019.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

 

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2019-10-13

Kontaktperson:
Johan Axell +46 010-450 4241

Ansök här

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 500 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2018 var Preems omsättning drygt 92 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här