Brandman till Preems raffinaderi i Göteborg

Tycker du om att arbeta med att förebygga brand och olyckor? Preemraff i Göteborg söker nu erfaren brandman.  

Här får du arbeta på ett av världens mest moderna raffinaderier i en organisation där ingen dag är den andra lik. Lockas du också av att arbeta med frihet under ansvar och få möjlighet till ständig utveckling på arbetet? Ja då är detta något för dig.

Som industri brandman på Preemraff i Göteborg får du en roll där du kan påverka mycket, ta ett stort ansvar och fortsätta utveckla vårt arbete med att förebygga brand och olyckor. Preem är en arbetsplats där medarbetarna trivs. Preem kom på andra plats i Universums undersökning Sveriges Bästa Arbetsgivare. Välkommen att söka!

Jobba för framtiden redan i dag

I tjänsten som industribrandman på Preemraff i Göteborg arbetar du som fast stationerad industribrandman på anläggningen. Preem eftersträvar bästa möjliga säkerhetsarbete och i tjänsten ingår att upprätthålla och utveckla arbetet med att förebygga brand och olyckor. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är: 

  • Förebyggande arbete enligt Preems säkerhetsrutiner
  • Tillsynsarbete
  • Utbildningsarbete och information
  • Provkörningar, övningar och utrustningstester
  • Närvara vid skyddsronder och riskanalyser

Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Vår framtidsresa innebär att du som jobbar här får användning för ditt lösningsfokus och din positiva syn på förändringar. Men det är inte allt. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter kan du räkna med goda utvecklingsmöjligheter inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk. Hos oss finns det alltid något nytt att lära sig.

Tjänsten är heltid, tillsvidare och förlagd till dagtid, måndag till fredag.

 

Har du den här bakgrunden?

Vi söker dig som idag arbetar som brandman och med erfarenhet ifrån processindustrin eller av brandskyddsarbete på industrianläggningar. Utbildningen SMO – "Skydd mot olyckor" eller motsvarande utbildning alternativt flera år som brandtekniker är meriterande. C-körkort samt goda kunskaper inom IT är ett krav.

    

Är det här du?

Du som söker har god fysik, är ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten. Som person är du utåtriktad, samarbetsvillig och har en god förmåga att arbeta både i grupp och också självständigt. Erfarenhet av att koordinera, samordna och arbeta med säkerhet är meriterande. Ditt synsätt ska vara ansvarstagande, nyskapande och inkluderande.

 

Ta reda på mer!

Om du har frågor om tjänsten, kontakta Martin Andersson 0708-101536. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 27 maj. För att söka jobbet, följ anvisad länk. I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet.
Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2018-05-27

Kontaktperson:

Martin Andersson
Rekryteringskonsult TNG
031-761 22 21

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här